Hermès kiállítás Londonban

274

A márkatörténet és a kézműves tradíciók hangsúlyozása egyre fontosabb az exkluzív brandek világában. A Hermès Londonban rendezi meg legújabb kiállítását Leather Forever címmel.

hermes, kiállítás, london, forever leather, luxus

A 2012. május 8-án nyitó tárlatnak a Burlington Gardens 6. szám alatt található galéria ad otthont. A látogatók megismerhetik a luxusmárka alapítója, Thierry Hermès történetét, és megtekinthetik a leghíresebb termékeket, például a Windsori herceg és felesége számára készült kreációkat.

hermes, kiállítás, london, forever leather, luxus

A rendezvényen a márka kézműves mesterei is részt vesznek, így az érdeklődők személyesen is meggyőződhetnek tehetségükről és elhivatottságukról. A mestermunkák a nézők előtt készülnek majd.

hermes, kiállítás, london, forever leather, luxus

A Hermès nemcsak a kézműves munkára, hanem a termékek alkotóira is szeretné felhívni a potenciális vásárlók figyelmét. Készített egy microsite-ot Hearts and Crafts címmel, amely bemutatja a luxustermékek készítőit, és azt, hogy hogyan dolgoznak. A kézművesek az interjúkban személyes, néha drámai történeteket osztanak meg a nézőkkel.

hermes, kiállítás, london, forever leather, luxus
Mindezzel a luxusmárka azt kívánja „bizonyítani”, hogy magas árai igenis indokoltak, a nehéz gazdasági helyzetben is. Bár az árak kérdése nem feltétlenül érinti a törzsvásárlók pénztárcáját, valószínűleg ők is tudni akarják, milyen minőséget kapnak a kifizetett összegekért.

hermes, kiállítás, london, forever leather, luxus

A kiállítás egy jótékonysági akciónak is helyet ad. A Hermès 4 korlátozott számban elérhető modellt is piacra dobott, a táskák eladásából származó bevételek pedig a Royal Academy of Arts számlájára kerülnek majd. A Hermès Leather Forever egészen 2012. május 27-ig látogatható, belépőjegy nincs.

luxorium.hu – Chilembu Krisztina

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu