Szépségből szörnyeteg – Túlzásba vitt plasztika
Vajon meddig tesz szebbé a plasztika, és hol van az a pont, amikortól már torzítja a külsőt? Nyolc plasztikafüggő híresség példáján mutatjuk be.
Flag-gasztro magazin: Péti pite hajtovány
A neve költött név, mert egyre azon törtem a fejemet készítés közben, jaj mire is hasonlít? No és nem más, mint a péti pite alkotórészeivel töltött, hajtovány alakú harapnivaló.Brutál izmos darab, igazi vendégvárós falatok, de nagyon eteti magát! Az illata és az íze valami eszméletlen, kitűnő italkorcsolya!
Gasztrobloggerekkel- Adventtől, Karácsonyig XXXI. Francia almatorta
Ideje elkezdeni a készülődést, legalábbis gondolatban... Aki biztosra akar menni, és nem kísérletezik a karácsonyi vacsorával, próbálkozzon Magyarország legjobb Gasztrobloggereinek ünnepi receptjeivel! Naponta jelentkező sorozatunkból nagyszerű ünnepi menüsor készíthető el.
Szellem a fazékból – Nemzeti jelképünk
A franciák csigaevők, az olaszok tésztafalók, a németek, ha nem tudnak valamit betölteni az állatbélbe, meg sem eszik. Amerika nemzeti étele a ketchup. A miénk a gulyás. Állami jelképünk, mint Tony Curtis. A magyar lélek kifejeződése. (Csak fő a levében.)
Egy magyar volt
Móser Zoltán fantasztikus cikksorozata a régmúlt idők, az elfelejtett Magyarország kincseit mutatja meg nekünk ebben a párját ritkító sorozatban, mely a Magyar Nemzet hétvégi magazinjának volt elengedhetetlen tartozéka. Utazzon velünk, ismerjük meg együtt Magyarországot egy kicsit másképpen.
Yuval Noah Harari
Nexus
Az információs hálózatok rövid története a kőkorszaktól az MI-ig
7980 Ft
Yuval Noah HarariNexusAz információs...
Jane Crowfoot
A horgolás kézikönyve
Tippek és technikák az első lépésektők a befejezésig
5990 Ft
Jane CrowfootA horgolás kézikönyveTippek...
Ft
Magyar Bálint - Madlovics...
Ft
Magyar Bálint - Madlovics...