9.1 C
Budapest, HU
2025. március 22, szombat
Beáta, Izolda, Lea

    a3f07097c4791cf06788a961f0f3c38d

    Szépségből szörnyeteg – Túlzásba vitt plasztika

    Vajon meddig tesz szebbé a plasztika, és hol van az a pont, amikortól már torzítja a külsőt? Nyolc plasztikafüggő híresség példáján mutatjuk be.
    61c99e562a21782051b7e6449e9bc4bc

    Flag-gasztro magazin: Péti pite hajtovány

    A neve költött név, mert egyre azon törtem a fejemet készítés közben, jaj mire is hasonlít? No és nem más, mint a péti pite alkotórészeivel töltött, hajtovány alakú harapnivaló.Brutál izmos darab, igazi vendégvárós falatok, de nagyon eteti magát! Az illata és az íze valami eszméletlen, kitűnő italkorcsolya!  
    3a38a65a09b32ad1aaf30cbf7edcba08

    Gasztrobloggerekkel- Adventtől, Karácsonyig XXXI. Francia almatorta

    Ideje elkezdeni a készülődést, legalábbis gondolatban... Aki biztosra akar menni, és nem kísérletezik a karácsonyi vacsorával, próbálkozzon Magyarország legjobb Gasztrobloggereinek ünnepi receptjeivel! Naponta jelentkező sorozatunkból nagyszerű ünnepi menüsor készíthető el.
    9f7798bff35e8bd63a0cdad9de184cf5

    Szellem a fazékból – Nemzeti jelképünk

    A franciák csigaevők, az olaszok tésztafalók, a németek, ha nem tudnak valamit betölteni az állatbélbe, meg sem eszik. Amerika nemzeti étele a ketchup. A miénk a gulyás. Állami jelképünk, mint Tony Curtis. A magyar lélek kifejeződése. (Csak fő a levében.)
    a7c71c393ab99c27c7806cf665f95870

    Egy magyar volt

    Móser Zoltán fantasztikus cikksorozata a régmúlt idők, az elfelejtett Magyarország kincseit mutatja meg nekünk ebben a párját ritkító sorozatban, mely a Magyar Nemzet hétvégi magazinjának volt elengedhetetlen tartozéka. Utazzon velünk, ismerjük meg együtt Magyarországot egy kicsit másképpen.