Méretre készülő Louis Vuitton cipők

294

Új szereplővel bővül az egyedi, méretre készült cipők piaca: a Louis Vuitton a személyre szabott utazóbőröndök mellett ezentúl cipőt is készít a megernedelőknek. A bespoke szolgáltatás egyelőre a luxusmárka milánói, Via Montenapoleonén található üzletében érhető el.

A vásárlók kiválaszthatják a cipő talpához a nekik legjobban tetsző anyagot, a felső részhez a bőrt, és természetesen a színt is.

louis vuitton, luxus, cipő, bespoke

A luxus lábbelik a Louis Vuitton észak-olaszországi, Fiesso d’Articóban található manufaktúrájában készülnek majd. A megrendelőkenk eleinte 12 hetet kell várniuk majd az exkluzív cipőkre, a tervek szerint az elkészítés ideje a későbbiekben 8 hétre csökken.

louis vuitton, luxus, cipő, bespoke

A luxusmárka már nagykövetet is választott az új projekthez: a luxus cipőket Luchino Visconti di Modrone, az azonos nevű legendás filmes és színházigazgató, Di Modrone unokaöccse fogja megismertetni a leendő vásárlókkal. A produkciós céget vezető üzletember állítólag nemcsak a filmek, hanem a Louis Vuitton-cikkek iránti elhivatottságát is híres felmenőjétől örökölte.

john lobb, luxus, cipő, bespoke

Az új szolgáltatás számos luxusmárkának és dizájnernek fog konkurenciát jelenteni. Edward Green cipészete 120 éve kínál kézzel készített kreációkat a vásárlóinak, northamtoni manufaktúrában alig 60 fős csapat dolgozik.

A családi tulajdonú, a Hermes-szel egyttműködő John Lobb Ltd cipészműhelyben  VII. Eduárd király, a híres 20. századi operatenor, Enrico Caruso, de még Frank Sinatra is megfordult. Napjainkban a brit királyi család tagjai látogatják előszeretettel. A személyre szabott, 190 lépésből készülő darabokból mindössze csak 100 pár készül naponta.

Cesare Paciotti, luxus, cipő, dizájner

A neves olasz dizájner, Cesare Paciotti két évtizede tervez extravagáns cipőket és kiegészítőket. 1980-ban dobta piacra első férficipő-kollekcióját, amellyel azonnal hírnevet szerzett a szakma és a luxusvásárlók körében. Paciotti olyan divatházaknak tervez, mint a Roberto Cavalli vagy a Dolce&Gabbana.

Luxorium, Chilembu Krisztina 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu