Chopard luxusórák és talizmánok

292

Az idén sem kellett csalódniuk a Chopard-rajongóknak: a több mint másfél évszázados ékszerház különleges, néha meglepő kreációkat vonultat fel a 2011-es nyári kollekcióban.  

Chopard, luxus, óra, ékszer, gyémánt, Cannes, Ice Cube, Xtravaganza

Az 2011-es Xtravaganza kollekció a Haute Joaillerie és az óramesterek tudásának egyedülálló ötvözetét képviseli. A 18 karátos rózsaarannyal bevont számlapokat gyémántok díszítik, az óraüvegkeret drágaköves és szimpla változatban, 36 és 45 mm-es átmérővel is rendelhető.

Chopard, luxus, óra, ékszer, gyémánt, Cannes, Ice Cube, Xtravaganza

Az órákhoz illő medálokon visszatér az órák számlapjának különleges díszítő motívuma, és természetesen a gyémántok sem hiányoznak a különleges ékszerekől. A 18 karátos, fehér- és rózsaarany változatban kapható talizmánok dupla láncon lógnak, és az órákhoz hasonlóan két különböző méretben készülnek.

Chopard, luxus, óra, ékszer, gyémánt, Cannes, Ice Cube, Xtravaganza

Az ikonikus Ice Cube nevű gyűrű még elegánsabb lett. A fehér-, sárga- és rózsaarany, a gyémántok szokatlan kontrasztot alkotnak az apró kockákkal. A gyönyörű kreáció jegygyűrűként is megállja a helyét.

Chopard, luxus, óra, ékszer, gyémánt, Cannes, Ice Cube, Xtravaganza

A Happy Sport kollekció meglepő dizájnt képvisel a luxusmárka termékei között. A La vie en rose órákat glamour és nőiesség jellemzi, számlapjukba gyémántokat foglaltak. Pink árnyalatok, rózsaszín zafírok teszik ezeket a modelleket ellenállhatatlanná.

Chopard, luxus, óra, ékszer, gyémánt, Cannes, Happy Sport

A Chopard 2010-ben ünnepelte alapításának 150. évfordulóját. A jubileumra fényűző partival emlékeztek a Cannes-i Filmfesztivál ideje alatt. Az ékszerház régóta különleges viszonyt ápol a filmvilággal, a cannes-i exkluzív esemény idején minden évben egy új kollekciót mutat be az érdeklődőknek.

luxorium.hu, Chilembu Krisztina

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu