2011 legszebb magazincímlapjai

275

Háromfejű popsztár, feltámadt hercegnő és egy férfi, akit a világ legszexisebb női közé választottak... toplista külföldről.

zínes kacsintás

Az i-D, vagyis a „kacsintós magazin” februárban megjelent, előtavaszi számának egyik címlapja – egyik, mivel a lapszám 6 különböző címlappal jelent meg – a szezon egyik meghatározó divattrendje, a color blocking jegyében készült. Josh Olins brit fotóművész címlapfotóján három feltörekvő modell, Jeneil Williams, Kirsi Pyrhönen és Liu Wen kacsint. 

2011 legszebb külföldi magazincímlapjai

 

 Ragyogó ezüst

Az olasz Vogue májusi, bikinis számának címapját Steven Meisel szuggesztív erejű fotóján a 46 éves veterán szupermodell, Kristen McMenamy ragyogja be, a szó szoros értelmében. A modell hat évvel ezelőtt döntött úgy, hogy nem festi többé a haját: ezüstös hajkoronája azóta védjegyévé vált
 

2011 legszebb külföldi magazincímlapjai

 
Háromfejű Gaga

Lady Gaga hálás fotótéma, a 2011-ben vele készült címlapok közül is kiemelkedik azonban az amerikai V magazin nyári számának címlapja, mely tökéletesen megragadja az átváltozóművész popikon előadói személyiségének lényegét. 

2011 legszebb külföldi magazincímlapjai

 
Diana és Kate

Megkapóan bizarr címlappal jelent meg július elején az amerikai Newsweek magazin abból az alkalomból, hogy Diana hercegnő ekkor töltötte volna be 50. életévét. A hetilap szerkesztői elképzelték, hogy ha nem történik a tragikus baleset, akkor hogy nézne ki, hogyan élne napjainkban a hercegnő. És persze azt is, hogy vajon hogyan viszonyulna újdonsült menyéhez, Kate-hez.

2011 legszebb külföldi magazincímlapjai

 

Kate Winslet mint Elizabeth Taylor

A V magazin őszi száma Mario Testino fotóművész sorozatával idézte meg a márciusban elhunyt legendás színésznő, Elizabeth Taylor emlékét. A főszerepben Kate Winslet és az erőteljes szemsmink. A hasonlóság pedig döbbenetes. 

2011 legszebb külföldi magazincímlapjai

 

Szent Péter, iPaddel

A The New Yorker magazin október 17-i széma zseniálisan merész címlappal tisztelgett az alig két héttel korábban elhunyt Steve Jobs előtt. A mennyország kapujához érkező Jobsot Szent Péter nagykönyv helyett egy iPaddel fogadja. Igaz, Steve Jobs buddhista volt…

 

2011 legszebb külföldi magazincímlapjai

 
Androgün ara

Andrej Pejic idén többek között elérte, hogy a brit FHM szavazásán férfi létére beválasztották a világ 100 legszexibb nője közé. Az androgün szépség a Models.com nyilvántartása szerint a világ 18. legfoglalkoztatottabb férfimodellje, 2011-ben magazinok sora szerepeltette a címlapján, és majd minden fotója telitalálat volt. Mind közül a legszebb azonban az amerikai Out magazin novemberi címlapja, mely egyszerre frivol és ártatlan. 

2011 legszebb külföldi magazincímlapjai

18. századi kurtizán

A W magazin novemberi számában Francesco Vezzoli olasz képzőművész átmenetileg megszabadította Nicki Minajt a tőle megszokott neonos giccsektől és 18. századi kurtizánokat ábrázoló festményeket idéző fotókat készített róla úgy, hogy a rapper énekesnő tulajdonképpen mit sem veszített extravaganciájából. Sőt. 

2011 legszebb külföldi magazincímlapjai

Kate Bowie

A Vogue Paris december–januári számának címlapján David Bowie-ként pózol. Az ötlet és a kivitelezés is hibátlan, olyannyira, hogy a divatmagazin francia kiadása ezzel több hónapos lemaradást hozott be, legalábbis az említést érdemlő címlapok tekintetében egész biztosan.   

2011 legszebb külföldi magazincímlapjai
 
Nők Lapja Café – www.noklapjacafe.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu