Lakberendezés – Nagy terek, befejezetlen falak

486

Ebben a lakásban a stílusok és az anyagok változatossága, rendezett keveredése tetszik a legjobban.

A gazdagságot sugalló felületek és modern bútorok együtt mutatkoznak a (nyilván szándékosan)befejezetlennek tűnő betonfalakkal, ami nem egyedülálló ötlet, de itt rendkívül ízlésesnek hat. 

Nem tudok minden fotót betenni, de érdemes megnézni a forrást, mert a további képekből kiderül, a berendezés tervezésekor mennyi funkciót rejtettek el a szemek elől… azaz csak akkor látszanak, ha épp használatban vannak.

Gus Wustemann , a svájci építész, egyszerre hozza a régit, a hagyományosat és új korszakok lehetőségeit -együtt, egy lakásban. A Barrio Gotico Barcelona általa gyönyörűen felújított lakás exkluzív képet sugároz. A hagyományos és a moder stílus ötvözésével Gus Wustemann fenntartja a eredetiséget. A durva kő és régi tégla fal, valamint a vékony fa padló, a díszek a konyhában és a fürdőszobában, valóban életre keltik az egész apartmant.

Forrás: Gus Wustemann –  look-design

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu