Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 34. hét

262

A 34. hét mozibemutatói közül kettőt emelnék ki. Az egyik, a gyerekek nagy kedvence lesz, a Hupikék törpikék (Smurfs) moziváltozata, a másik pedig Harrison Ford és Daniel Craig főszereplésével a Cowboyok és űrlények(Cowboys & Aliens) című sci-fi western(!).

John plüssmackója egy meggondolatlan gyermekkori kívánságnak köszönhetően életre kel. A teddy mackó azonban nem átlagos. - erről szól a Ted című film, amely egy nagyszerű ötletet dolgoz fel, ajánlom minden kedves olvasóm figyelmébe.

Ted (Ted)
John plüssmackója egy meggondolatlan gyermekkori kívánságnak köszönhetően életre kel. A teddy mackó azonban nem átlagos. Káromkodik, füvezik, iszik, és mindemellett John nem tud tőle szabadulni, pedig nagyon szeretne, hiszen felnőtté csak a gyerekkori… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Csingiling – A szárnyak titka (Tinker Bell: Secret of the Wings)
Csingiling új tündérekkel ismerkedik meg. Lesz egy nagyon jó barátja, a kalandos, mindig jó kedvű Periwinkle. Csingiling egyik alkalommal átlépi Tündérrév határát, mellyel bajba sodorja társait. A „másik világban” megismerkedik Zúzmarával, aki olyan,… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Államérdekből (L’exercice de l’État)
A közlekedési minisztert az éjszaka kellős közepén a személyi titkára ébreszti. Egy busz a vízmosásba zuhant. Oda kell utaznia, nincs más választás. Ekképp kezdődik az „állam emberének” odüsszeiája, mely egy rettentő bonyolult és ellenséges világba vezet…. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Szerelem a hatodikon (Les femmes du 6eme étage)
Egy középkorú bróker, Jean-Louis és felesége, Suzanne az átlagos nagypolgári mindennapokat élik. A történet a 60-as évek Párizsában játszódik. A családhoz új bejárónő érkezik, Maria, akibe Jean-Louis azonnal beleszeret. A férfi mindent elkövet, hogy a nő… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

filmkatalógus.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu