Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 9.hét

273

Parker (Parker)
A film középpontjában egy profi tolvaj áll, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá. Egyik megbízása során azonban csúnyán átverik és még gyilkosságra is kényszerül. Egyetlen cél vezérli... (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)
Az a bizonyos első év (I Give It a Year)
Az ambiciózus Nat és az írói álmokat dédelgető Josh két teljesen különböző személyiség, kapcsolatukat mégis idilli boldogság övezi. A mesébe illő esküvőt azonban nem mindenki fogadja az alkalomhoz illően. Mind a család, mind pedig a barátok kétkedéssel... (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)
A város alatt (In Darkness)
Leopold Socha a második világháborúban szennyvízmunkásként dolgozik Lvovban, így tökéletesen ismeri a város alatt meghúzódó csatornahálózatot. A német megszállás alatt álló Lengyelországban a föld alatt rejtegeti a biztos halál elől az embereket,... (folytatás és további információk a filmről...)
Ígéret földje (Promised Land)
Steve Butler és Sue Thomason egy nagy cég kereskedői, akiket most egy olyan vidéki városba küldtek, amit nagyon érzékenyen érintett a gazdasági válság. A település lakóinak nincs más lehetősége, mint aláírni egy olyan számukra rendkívül előnytelen... (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)
Violeta - Köszönet az életnek (Violeta se fue a los cielos)
A film a nagyon híres chile-i énekesnőről, Violeta Parráról szól. Megismerhetjük zenei munkásságát, gondolatait, emlékeit, szerelmi életét és reményeit, vágyait is. (folytatás és további információk a filmről...)

filmkatalógus

A hét mozibemutatói közül külön figyelmet érdemel Gus Van Sant az idei Berlinalén bemutatott Ígéret földje című drámája Matt Damonnal, valamint a Cinefest-életműdíjas Agnieszka Holland Oscar-jelölt második világháborús remeke, A város alatt.

Parker (Parker)
A film középpontjában egy profi tolvaj áll, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá. Egyik megbízása során azonban csúnyán átverik és még gyilkosságra is kényszerül. Egyetlen cél vezérli… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Az a bizonyos első év (I Give It a Year)
Az ambiciózus Nat és az írói álmokat dédelgető Josh két teljesen különböző személyiség, kapcsolatukat mégis idilli boldogság övezi. A mesébe illő esküvőt azonban nem mindenki fogadja az alkalomhoz illően. Mind a család, mind pedig a barátok kétkedéssel… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A város alatt (In Darkness)
Leopold Socha a második világháborúban szennyvízmunkásként dolgozik Lvovban, így tökéletesen ismeri a város alatt meghúzódó csatornahálózatot. A német megszállás alatt álló Lengyelországban a föld alatt rejtegeti a biztos halál elől az embereket,… (folytatás és további információk a filmről…)
Ígéret földje (Promised Land)
Steve Butler és Sue Thomason egy nagy cég kereskedői, akiket most egy olyan vidéki városba küldtek, amit nagyon érzékenyen érintett a gazdasági válság. A település lakóinak nincs más lehetősége, mint aláírni egy olyan számukra rendkívül előnytelen… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Violeta – Köszönet az életnek (Violeta se fue a los cielos)
A film a nagyon híres chile-i énekesnőről, Violeta Parráról szól. Megismerhetjük zenei munkásságát, gondolatait, emlékeit, szerelmi életét és reményeit, vágyait is. (folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu