Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 48. hét

278

Gyermekkorunk egyik kedvenc mesehőse volt Csizmás kandúr. Nos az ünnepek közeledtével ő is megérkezett a héten a hazai filmvásznakra (Puss in Boots). Mellette nagyon jó választásnak ígérkezik a Barney és a nők (Barney's Version) című film, Dustin Hoffmannal a főszerepben.

A héten családi film, rajzfilm, valamint az új De Niro-mozi jelenti a legkomolyabb választási lehetőséget. Továbbra is érdemes artmozikba is járni.

Az öt legenda (Rise of the Guardians)
A filmben gyermekkorunk hősei szövetkeznek: Télapó, Húsvéti Nyuszi, Fogtündér és Jack Frost. A világot fenyegető örök sötétség ellen szállnak harcba. A dolguk azonban nem egyszerű, kalandos utat kell bejárniuk, hogy megmentsék a földet. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A gyilkos médium (Red Lights)
S. W. és C. M. afféle paranormális nyomozók, olyan embereket figyelnek meg, akik azt állítják természetfeletti pszichikai képességekkel rendelkeznek. Vizsgálódnak és leleplezik a csalókat. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A tenger törvénye (Terraferma)
Linosa hajósai nincsenek könnyű helyzetben. Törvény tiltja nekik, hogy tengeren hajózó bevándorlókat mentsenek, és juttassanak el a partra. Filippo egy nap azonban úgy dönt, megment egy családot. Dacolva a törvénnyel, eljuttatja a szárazföldre az anyát, a… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Robert Mitchum halott! (Robert Mitchum est mort)
Franky-t, a munkanélküli színészt menedzsere, Arséne autóba ülteti, és elrángatja egészen az északi sarkkörig, ahol egy fesztiválon Franky kedvenc rendezőjével találkozhatnak. Valóájban Arséne-nek hátsó szándékai vannak az utazással, egy… (folytatás és további információk a filmről…)
Crulic, a túlvilágra vezető út (Crulic – drumul spre dincolo)
Miután a 33 éves román bevándorlót Lengyelországban lopással vádolják meg, éhségsztrájkba kezd a krakkói börtönben, hogy ezzel is felhívja magára a figyelmet és bizonyítsa ártatlanságát. Hiába, a felmentő ítélet néhány órával a halála után születik meg. (folytatás és további információk a filmről…)
Monte Wildhorn csodálatos nyara (The Magic of Belle Isle)
A kerekesszékes író egy vidéki kisvárosba költözik. Összebarátkozik egy nővel, akinek három gyermeke van. Megtörténik az, amire soha nem számított: az új barátok segítenek visszaszerezni lelkesedését és szenvedélyét az íráshoz. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

filmkatalógus – mno.hu -kgy

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu