Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók – 2013/17. hét

248

Vasember 3.-  Tony Stark új ellensége nem ismer határokat. Stark akkor kezd újabb küldetésébe, amikor megtalálja ellenfele személyes világának fő megsemmisítőjét.  - A népszerű sorozat legújabb epizódja mellett láthatjuk Rachel McAdamst isBrian de Palma misztikus thrillerében, a Gyilkos vágyakban.

Vasember 3. (Iron Man 3)
Tony Stark új ellensége nem ismer határokat. Stark akkor kezd újabb küldetésébe, amikor megtalálja ellenfele személyes világának fő megsemmisítőjét. Persze ez az út sem zökkenőmentes. Szüksége lesz most is minden erejére, hogy szeretteit meg tudja védeni…. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Menedék (Safe Haven)
Kate szörnyű múltja elől menekül, amikor egy kis észak-karolinai városba költözik. Elhatározza, hogy kerüli a személyes kötődéseket, ezért nem barátkozik senkivel. A gyönyörű, de félrevonuló nő kérdéseket vet fel a helyiek szemében. A kétgyerekes özvegy… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Gyilkos vágyak (Passion)
(folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A hipnotizőr (Hypnotisören)
Egy fiatal lányt és szüleit meggyilkolja egy sorozatgyilkos. A mészárlást a lány testvére tűléli viszont nem emlékszik a történtekre. Joona Linna nyomozónő kapja az ügyet, és bevon egy hipnotizőrt az esetbe, hogy megtalálhassák a gyilkost, mielőtt az még… (folytatás és további információk a filmről…)
Ébredés (Broken)
(folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Starbuck (Starbuck)
Hiába 42 éves, David még mindig egy felelőtlen kamaszként viselkedik. A férfi húsz évvel korábban némi pénzért cserébe spermát adott egy termékenységi klinikán, azonosítóként a Starbuck nevet használta. Mikor barátnője, Valerie bejelenti, hogy terhes,… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Ködben (V tumane)
1942-őt írunk. Szovjetunió nyugati határain a benyomuló német csapatok minden őket ért ellenállást visszaszorítanak. Az ellátmányozó vonatok elleni szabotázs akció végrehajtóit kegyelem nélkül kivégzik. Egy ember azonban túléli, akit szabadon is engednek…. (folytatás és további információk a filmről…)
Kísérleti egerek vagyunk? (Tous cobayes?)
(folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu