Ez történt Hollywood-ban….LX.

428

Nagyon régóta várt előzeteseket tudunk most mutatni nektek. Jön először a Thor előzetese, ami egyben premier is, hiszen teljesen friss és ropogós és az első videó is egyben a filmhez. Utána mutatunk egy érdekes sci-fi előzetest, Real Steel címen, majd a végére marad a Transformers 3. részének első előzetese.

 Most érkezett: Thor előzetes és poszter

Ha tényleg ez az első Thor poszter, akkor le a kalappal, mert nagyon szar lett (igen, még elsőnek is). Ez valami betegség egyébként, vagy rossz embertől kérdezték meg, hogy milyen volt neki az „első”? A héten, jobban mondva már ma/holnap láthatjuk az első Thor előzetest, így nem volt kérdés, hogy jönni fog egy poszter is előtte, lehet csodálni:
 
 
 
Első poszter, első előzetes? Nem meglepő sorrend, általában így történnek a „bejelentések”. A Chris Hemsworth főszereplésével érkező Thor, már az Iron Man 2 végén minimális szerepet kapott. Azóta láttunk már nem egy képet, és igazából a videó eleje is ismerős lehet, de ez most hosszabb, és több minden kiderül a történetből. Chris mellett ráadásul feltűnik Natalie Portman, valamint Anthony Hopkins is.
 
 
Előzetes: Real Steel
 
Nem egyszer írtam mostanában, hogy ha új filmek, akkor a következő évben kell gondolkodni. Egy előzetes erejéig viszont most majd egy évet ugrunk előre, hiszen csak október elején fogják bemutatni Hugh Jackman legújabb filmjét. A történet/megvalósítás miatt érdemes pár percig elidőzni a videón:
 
 
 
Érdekes történet, sci-fi alapokon, ismerős főszereplőkkel. Ettől még fura, hogy már most van előzetes. Jackman mellett, más ismerős arcokkal is találkozhatunk, az egyik kedvenc sorozatos csajunk, Evangeline Lilly is szerepelni fog a robotok mellett.
 
 
Előzetes: Transformers: Dark of the Moon
 
Az első hivatalos előzetes Michael Bay 2011 nyarán érkező filmjéhez, melynek bemutatója július 1-én lesz, és amiben a korábban megismert szereplők mellett, újak fognak feltűnni. A legnagyobb változás továbbra is az, hogy Megan Fox helyett Rosie Huntington-Whiteley fog szerepelni, de lehetőséget kapott a Grace klinika főszereplője, Patrick Dempsey is. Az előzetesben az említett színészek nem nagyon fognak feltűnni, de legalább a történetről több minden kiderül, valamint a „fő-gonosz”-ról is lehull a lepel.
 
 
 
A folytatásban jöjjön egy kép a már említett gonoszról, aki nem más mint:
 

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu