Te is fiam, Clint Eastwood?

535

Hollywood legnagyobb tiszteletnek örvendő, feddhetetlen színész-rendezője, Clint Eastwood a Kardashian nővérek színvonalán? Múlt héten mutatták be a Mrs. Eastwood&Company című valóság-show első részét az amerikai televízióban.

A híres emberek hétköznapjait televízióra adaptáló valóságshow-k hódítanak az Egyesült Államokban.  Bár a semmiből hírnevet szerző Kardashian nővérek jelen pillanatban felülmúlhatatlanok az üres szórakoztatás ezen formájában, nem egy valódi sztár is beengedi házába a kamerákat és ezzel a nézők millióit. A vállalkozás ideig-óráig sikeres lehet, más kérdés, hogy milyen szinten. De az is igaz, hogy nemegyszer drámai mellékhatásként tovább rontotta az amúgy is válságban levő sztár magánéletet.

 

Jessica Simpson énekesnő, aki úttörője volt ennek a műfajnak, házasságával fizetett a nyilvánosságért. Britney Spears magánéleti és szakmai válságát tovább mélyítette a felesleges kitárulkozás. Whitney Houston és Bobby Brown kokainos hétköznapjai a néha szupersztár életének mélypontját képezték. Az alaszkai valóság-show után tovább erősödött az amerikaiak véleménye: Sarah Palin ügyes médiasztár, aki nem érett meg országos politizálásra.

Dina Eastwood, a 81 éves Clint Eastwood 46 éves felesége legalább őszintén bevallotta, hogy a középkorú nők szokásos krízisét  szenvedi meg, kell neki valami izgalmas tevékenység. Valóságshow-t akart és kapott. Férje, aki eleinte tiltakozott az ötlet ellen,  nem sokat fog szerepelni a műsorban. A reklámok, a felvezetők, sőt a kritikák is mégis Clint Eastwoodról beszélnek. Mert kit érdekelnének egy középkorú, gazdag nő nem túl eredeti  hétköznapjai, ha nem Mrs. Eastwood lenne a neve. És maga a műsor is Clint Eastwoodot minősíti.  

Hogyan engedhette meg a kiváló művész, aki mind színészként, mind rendezőként a tökéletességre törekedett, hogy családja butuska spontán beszélgetéseket folytasson a kamerák előtt. A mindig fegyelmezett Eastwood miért nyitotta meg carmeli luxusotthonát a kíváncsiskodók előtt, akik minden bútordarabot egyenként értékelnek majd ki. Nem utolsósorban, ki az a nő, aki a filmes legenda, Clint Eastwood társa?

Dina Eastwood  feleség, anya és kezdő zenei producer. Amikor férje, a Nelson Mandeláról szóló, A legyőzhetetlen című filmet forgatta Dél-Afrikában, unatkozó felesége felfedezett egy capella együttest, az Overtone-t. Amerikába hozatta őket, a zenész fiúk most velük élnek Carmelben, Dina az ő karrierjüket egyengeti, és reméli, hogy a televízió-műsor segít befutásukban. 

Mint minden anyának, Dinának is van elég problémája tinédzser lányával, a 15 éves Morgannel. A kamasz ki szeretné lyukasztani köldökét, de édesanyja tudja, hogy ebből családi botrány lehet. Ezért feláldozza magát, saját köldökét fúratja ki elrettentő példaként. Az is kiderül, hogy mostohalánya, a 19 éves Francesca nem rajong  a kisbabákért, az is előfordulhat, hogy még nem kész az anyaságra.

És ez még csak a kezdet…  Ebben a környezetben él a felejthetetlen Piszkos Harry, Carmel volt polgármestere, a Titokzatos folyó, a Milliódolláros bébi, a Levelek Ivo Dzsimáról rendezője.

Balla Eszter – hetivalasz.hu

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu