Ez történet Hollywoodban…VII.

265

Heti első mozis blokkunkból kiderül, hogy a A bukottak bosszúja mennyit kaszált az első hétvégén, megmutatjuk nektek Sherlock Holmes-t és Watson is előkerül. Illetve hangolódunk egy kicsit a heti filmünkre is, jön ismét a Jégkorszak.

A bukottak bosszút álltak

 Mint azt sokan biztosan tudjátok, az év 26. hete a Transformers második részétől volt hangos. Nem is nagyon jutott hely más filmnek mellette, és mintha a hírek is sokkal lassan csordogált. De ettől még nem állt meg az élet. Egyelőre még csak becsült adatokkal tudunk szolgálni, de így is hatalmas adatokat kell megosztanunk.
 
A film az első hetén, jelen esetben szerdától vasárnapig terjedő napokon összesen több mint 200M $-t szedett össze. Ez bőven meghaladja az első rész eredményeit, mármint az első napokra vonatkoztatva, és már vissza is hozta a hivatalos készítői költségeket. A héten jövünk egy hosszabb elemzéssel is a bevételekről, kritikusi fogadtatásról, addig is olvassátok el a már korábban megírt véleményünket a filmről.
 
* * *
 
 
A név a régi, a stílus teljesen új
 
A közelgő Sherlock Holmes filmmel kapcsolatban sokszor fog még elhangzani, hogy az eddigiekhez képest egy teljesen más világban fogunk újra találkozni a nyomozóval. De ha bedobom a kalapba Guy Ritchie nevét, akkor gondolom senki sem fog csodálkozni azon, hogy nem egy megszokott feldolgozással lesz dolgunk.
 
Ha nem sikerült volna felkelteni az érdeklődéseteket a film iránt, akkor ideje megjegyeznem, hogy Robert Downey Jr. lesz a címszereplő megformálója, illetve Jude Law alakítja hűséges társát, Watson-t. Ebből következik, hogy 2010 ismét Robert éve lehet. Sokan emlékezhetünk még 2008-ra, amikor hatalmasat robbantott Vasemberként, és a Trópusi vihar filmes sztárjaként is maradandót alkotott. Felesleges említenem ezek után, hogy ha nem lett volna a Sötét Lovag a popcorn mozik koronázott királya egy évvel ezelőtt, akkor a Vasember és Robert ülne most ezen a képzeletbeli trónon.
 
 
 
Visszatérve a filmhez, először nézzétek meg a trailert, a linkre kattintva még karakter poszterrel is megajándékozunk titeket.
 
 

 

 * * *
 
 
 Ismét Jégkorszak
 
A héten kerül a hazai és az amerikai mozikba is a Jégkorszak harmadik része, ami jelen esetben A dínók hajnala alcímet kapta. Kellemes kikapcsolódás lehet ez az egész család számára, főleg akkor ha már meguntuk a robotok küzdelmét. A film szerdától a mozikban lesz, és amit a vetítéssel kapcsolatban mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy az arra alkalmas mozikban, 3D-ben is látható lesz.
 
Innentől kezdve érdemes tehát azon gondolkodnunk, hogy vajon egy jó történetet fogunk kapni, vagy csak a látvány lesz erős? Erre a választ a héten biztosan megadjuk majd, addig is hangolódásként nézzétek meg a film egyik trailerét.
 
 
 
 
 
 
 


* * *
 

Csak egy kép: Megérkezett Alice!
 
Az előző héten bemutattuk nektek Alice csodaországban szereplőit. Már akkor sokan feltehettétek a teljesen jogos kérdést, hogy „jók ezek a képek, de hol van Alice?”. Mindenki nagy megelégedésére, csillapíthatjuk egy kicsit hiányérzetünket, hiszen Alice megérkezett.
 
 
 
 

 

 

 

 

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu