Jótékony Ferrari-felvonulás New Yorkban

323

Több mint 60 Ferrari vett részt azon a felvonuláson, amely végighaladt az amerikai nagyváros több fontos pontján is. A rendezvény természetesen jótékonysági célokat szolgált, de mint a képeken is látszik, látványnak sem volt utolsó.

 

cím_197.jpg

A menet New Yor Battery Parkjától indult, a végállomás a Bridgehampton Polo Club volt, ám a csodaszép autók a város olyan szimbolikus helyszíneit is érintették, mint a Times Square, a Central Park vagy a Queensboro Bridge.

A résztvevő több mint 60 autót (és a büszke tulajdonosokat) elég sokan megbámulták a Tributo Ferrari nevű rendezvényt, melyen F40-ek, 275 GTB-k, 250 GT Series 1 Cabriolet-k és Dino 246-ok is szerepeltek.

1_66.jpg

2_47.jpg

Az autók aztán elhagyták a várost és a Bridgehampton Polo Clubba hajtottak. Mivel a fő cél a jótékonykodás volt, az adakozók olyan nyereményekkel távozhattak, mint a Ferrari által szervezett sofőrtovábbképzés (Montrealban, Aspenben vagy Austinban), két jegy az Austin Formula One Ferrari vendégrészlegébe, valamint egy limitált kiadású Hublot Liberty Bang óra.

Az adományok a New York Cares nevű alapba folytak be, amely 1300 nonprofit szervezetet, iskolát és egyéb intézményt támogat a város öt kerületében.

3_26.jpg

http://gazdagisztan.postr.hu/

www.flagmagazin.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu