Sorozatmustra XXXIX. – Bleep My Dad Says

446

A sorozat mustra keretei között megismerkedünk az újoncokkal, szeptemberben 21 még nem látott sorozat került képernyőre. A bejegyzésben a CBS-re érkező szitkomról tudhattok meg többet, igaz nekünk nem tetszett az első rész, de ettől még lehet más már most rajongónak mondhatja magát.

Nem szokásom sorozatról vagy filmről úgy véleményt alkotni, hogy magyarázat nélkül lezárjam a témát. Oké, a saját gondolataim, összerakom őket, és ritkán mondom azt, hogy „szar! – miért? – mert!”. Most viszont ez következik. A CBS az új szitkomjával annyira vett meg, hogy nagyon nem. Már az upfronts után is nagyon kevés pontot adtam rá, nem is vártam, húztam a megnézést, de most már pipa. Ez tényleg szar. Miért? Mert! Nincsenek benne poénok, és akkor ennyi. Plusz William Shatner és a mellékszereplők sem lettek szimpatikusak. Ja, mondtam már, nincsenek benne POÉNOK! Legszívesebben ordítanék, már csak azért is, mert ezt a szart vezeti fel az előző évad legnézettebb szitkomja, normális dolog ez? A Big Bang nevében kikérem magamnak, hogy a nézőit ilyen szennyel fertőzzék utána.

 
 
Az egész sorozat egyébként arra építkezik, hogy van nagyon sok követővel rendelkező „valaki” a twitteren, aki 140 karakterben leosztja a gondolatait. Ez nagyon szépen és működik, de sorozatként nem funkciónál, nem lehetett átültetni a képernyőre. A sztori egyébként annyi, hogy van William karaktere, aki elég mufurc alak, elvált a feleségétől, fiát két éve nem látta, a fiatalabbikat. Viszont egy szép napona srác kopogtat az ajtóján, és segítséget próbál tőle kérni. A folytatást viszont nem tudom, nem fogom tudni, mivel itt most rögtön kaszálva lesz, 2/10 erre a 20 percre. Jöhet a következő!

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu