Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 52. hét

448

Az év utolsó hetének filmbemutatói közül érdekesnek ígérkezik a Jack és Jill című vígjáték Adam Sandler, Katie Holmes és Al Pacino(!!) főszereplésével valamint a Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher), mely filmben Gerard Butler alakít egy volt drogfutárt, aki jó útra tér.

Az esztendő utolsó hetének legérdekesebb mozi bemutatója a Nyomorultak című klasszikus újrafeldolgozása. Karácsonyi rekordot döntött mozijegybevételből Észak-Amerikában: 18,2 millió amerikai dollár (4 milliárd forint) értékben vettek rá jegyet az Egyesült Államokban és Kanadában. Végre nálunk is látható.

A nyomorultak (Les Misérables)
A film a XIX. század Franciaországát tárja elénk. Jean Valjean sok évi raboskodást követően sem élheti nyugodt életét, hiszen Javert felügyelő eltökélt szándéka, hogy őt örökre börtönbe zárja. Valjean, egy munkásnő lányát, Cosette-t védelmébe veszi és… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Lánybúcsú (Bachelorette)
A régi gimis társaság újra találkozik, hiszen esküvő készülődik és a boldogító igen előtt még meg kell ejteniük a leánybúcsút is. Regan, Gena és Becky a három bulizós-balhés csaj, megérkezik az esküvőre, és elszabadítják a kokainnal, orális szexszel és… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Végzetes hazugságok (Arbitrage)
Robert Miller sikeres üzletember szerető feleséggel, Ellennel és lányával, Brooke-kal, aki visszavonulása után kész átvenni tőle a családi üzletet. Legalábbis ez a látszat. Közben a családfőnek még szeretője is van, Julie személyében. Amikor pedig Brooke… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Bérelj cicát! (Rentaneko)
Sayoko macskáival körbevéve éli mindennapi, magányos életét egy japán kisvárosban. Boldog családi életre vágyik, férjet keres, ahogyan azt a társadalom elvárja tőle. Ám a körülmények nem igazán rózsásak: munkája nincs, ezért buta hazugságokba keveredik,… (folytatás és további információk a filmről…)
Rúzs, reptér, satöbbi (Cockpit)
Miután egy pilótát kirúgnak az állásából, ő és felesége elkezd új állást keresni. Amikor a férfi megtudja, hogy egy női pilótát keresnek, átváltoztatja külsejét, hogy jelentkezhessen az állásra. Ahogy egyrészt férfiként, másrészt nőként kell viselkednie, a… (folytatás és további információk a filmről…)
Volt egy tánc (Take This Waltz)
A Torontóból hazafelé tartó Margot megismer a repülőn egy jóképű idegent, Danielt. Margot az első perctől különlegesnek érzi kapcsolatukat, hiszen képes megnyílni Daniel előtt, beszélni félelmeiről és vágyairól. Arra is fény derül, hogy ők szomszédok. A… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu