Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 40. hét

262

A heti mozibemutatók közül, formabontó módon, most nem egy hollywoodi produkciót ajánlok a kedves olvasóim figyelmébe, hanem egy nagyszerű, döbbenetes filmet Erőss Zsolt hegymászóról, A Hópárduc talpra áll címmel. Mindenkinek látnia kell!

Ismét vár a Tüskevár. Mindannyiunk nagy, közös nyári kalandja éled újra. Ki ne emlékezne a dohány szagú Matulára, a berek tanítómesterére és a két emberré váló kamaszra, Tutajosra és Bütyökre. Régi kedvenc új köntösben, ezt mindenképpen látni kell!

Vadállatok (Savages)
Ben és Chon két kaliforniai marihuána termesztő, akik virágzó üzletet üzemeltetnek, ugyanis övék a legjobb minőségű fű az egész a világon. Egy mexikói drogkartell ajánlatot tesz nekik, ők azonban visszautasítják. Ennek eredménye, hogy közös barátnőjüket… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak (Hotel Transylvania)
Drakula gróf szállodát üzemeltet, ahol a hozzá hasonló vérszívók és rémisztő teremtmények kipihenhetik fáradalmaikat. A Hotel Transylvania tökéletes hely, távol a halandó emberektől. A pihenőket azonban egy fiú megzavarja. Akaratlanul a szállodába téved,… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A boldogság sosem jár egyedül (Un bonheur n’arrive jamais seul)
Sacha-t három dolog élteti: a barátai, a zongorája és a bulizás. Éjszakánként egy jazz klubban játszik, az estéket pedig szemrevaló nőkkel zárja agglegénylakásában. Charlotte-nak három gyermeke van, egy jól menő munkája, no meg két exférje. Életébe már… (folytatás és további információk a filmről…)
Gázos (Wrong)
Dolph Springer egy nap arra ébred, hogy elvesztette élete értelmét – Paul nevű kutyáját. A szívének oly kedves eb visszaszerzésére irányuló próbálkozás során Dolph furcsa figurákkal akad össze: egy közeli pizzázó nimfomániás telefonos diszpécsere, egy… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Barbara (Barbara)
A fiatal doktornő, Barbara, egy kutatóintézetben dolgozik. Egyik alkalommal kérvényét nyújt be, melyben leírja, hogy szeretne Nyugat-Berlinbe költözni szerelméhez. Nem elég, hogy a kérelmét elutasítják, de megtorlásul még egy kis városba is küldik, hogy… (folytatás és további információk a filmről…)
Tüskevár
A film hőse egy kisfiú, akit szülei a széltől is óvják, még az úttörőtáborba se engedik el. A nyári szünetben azonban elmehet a Kis-Balaton mellé egy rokonhoz, aki megismerteti őt a természet szépségeivel. A nyaralás feltétele, hogy a bizonyítványnak… (folytatás és további információk a filmről…)
A természet IQ-ja
A filmben megismerkedhetünk az állatok titokzatos ösztöneivel, a veleszületett állati ösztönök meghökkentő eseteivel, miközben kirajzolódik előttünk a modern természettudományos magyarázatok egyik fehér foltja – és a lehetséges megoldások skálája. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu