Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 27. hét

344

A 27. heti mozibemutatók közül a Jégkorszak (Ice Age: Continental Drift) című nagysikerű animációs film, immáron negyedik epizódját ajánlom a kedves figyelmükbe. Remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (Ice Age: Continental Drift)
Manny, Diego és Sid életük legnagyobb kalandjában vesznek részt, ugyanis egy jéghegyen körbeutazzák az egész kontinenst. A lehetetlen határait feszegető küldetésük során a jóbarátok egzotikus tengeri szörnyekkel és kalózokkal csatáznak, és még egy új… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Az orvvadász (The Hunter)
Egy európai cég arra kéri fel Martint, a profi vadászt, hogy vadásszon le egy már kihaltnak vélt tasmán tigrist. Martin elvállalja a feladatot, Tasmániába érkezve tudósnak adja ki magát és egy lerobbant farm közelében rendezi be táborát. Az itt élő család… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Bel Ami – A szépfiú (Bel Ami)
Egy szegény fiú, Charles Duroy megpróbál sikert faragni a nők körében. Találkozik egy régi katonatársával, aki beajánlja maga mellé újságírónak. Charles segítsége a barátja felesége lesz, Madeleine Forestier, aki másban is segít neki. Végül Madeleine… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Felültetve (Setup)
Egy csapat jó barát egy gondosan kitervelt gyémántrablást hajt végre; arra azonban egyikük sem számít, hogy egyikük árulása végett halálos csapdává alakul a helyzet. Sonny bosszútól hajtva a nyomába ered a zsákmányt magának megtartó társuknak, ám ahhoz,… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Sleeping Beauty (Sleeping Beauty)
Lucy főiskolás lány, aki középkorú urak gésájává vált. Nem hétköznapi értelemben vett gésa, hiszen fizetés ellenében Lucy altató hatása alatt hagyja, hogy a férfiak figyeljék őt. Néhány ilyen eset után azonban Lucy-ban felmerül a gyanú, hogy nem csak nézik… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Parada (Parada)
Belgrádban a melegek meg szeretnék rendezni az első Büszkeség Menetet, de ebben sem a közvélemény, sem a rendőrség nem támogatja őket. A sors fintora, hogy végül egy homofób középkorú maffiózó áll melléjük, aki a délszláv háború alatt kiépített… (folytatás és további információk a filmről…)
Kínai elvitelre (Un cuento chino)
Roberto, a meglehetősen unalmas és magányos életet élő szerszám bolt tulajdonos találkozik Junnal, aki éppen akkor érkezik Kínából. Jun egy szót sem beszél spanyolul és a rokonait keresi meglehetősen kevés sikerrel. Roberto kénytelen befogadni a Junt, aki… (folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalogus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu