Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 11. hét

148

Az ünnepi hétvége filmbemutatói közül a Tükröm, tükröm (Mirror, Mirror) című amerikai filmet ajánlanám szíves figyelmükbe. Hófehérke története újraéled. Julia Roberts a gonosz királynő szerepében(!) érdekes alakítás.

Az ördög benned lakozik (The Devil Inside)
Egy fiatal olasz lány édesanyját azzal vádolják, hogy három embert ölt meg. A lány kamerát ragad, nyomozni kezd, és rájön, anyja ördögűzés során végzett a három áldozattal. A nyomozásának ára van, akaratán kívül ő is részese lesz egy rituálénak. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Tükröm, tükröm (Mirror, Mirror)
(folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Veszélyes vágy (A Dangerous Method)
A csodaszép, de kiegyensúlyozatlan pácienst, Sabina Spielreint Dr. Carl Jung próbálja gyógyítani, korábbi tanítója, Sigmund Freud veszélyes módszerével. Visszatekintés a múltba, hogy az intenzív barátság Dr. Carl Jung és Sigmund Freud profeszor között… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen)
Dr. Alfred Jones halbiológus, akinek most a Közel-Keletre kell utaznia, hogy Jemen sivatagos vidékére lazacokat telepítsen. A feladat olyannyira képtelennek hangzik, hogy a férfinek nem sok kedve a kihíváshoz, viszont a brit kormány politikai célok miatt… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Szilvás csirke (Poulet aux prunes)
Nasser-Ali, a tehetséges hegedűművész elveszti az élni akarás vágyát, miután eltörik kedvenc hangszere, amelyet pótolhatatlannak érez. Hiába keresi következő lehetséges hegedűjét, egyik sem „úgy” szól. Nasser-Ali a teljes kudarc érzetével úgy dönt, nem… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Project X – A buli elszabadul (Project X)
Három végzős gimnazista elhatározza, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Bor, tangó, kapufa (SuperClásico)
(folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu