Ez történt Hollywoodban…V.

365

Hírcsokor a mozi szerelmeseinek. Mostani válogatásunkból kiderül, hogyJohnny Depp a Bahamákon bújkál és az is, hogy Brad Pitt lerészegedett Tarantinoval valamint arról is szólunk, hogy megállíthatatlan  a Star Trek, már 210 millió dollárt termelt csak amerikában. Ez történt Hollywoodban...

Depp a Bahamákon bujkál

A saját kis szigetén ereszti ki a gőzt Johnny Depp, különben már régen becsavarodott volna. A sztár még évekkel ezelőtt vett egy 45 hektáros, Little Hall’s Pond Cay nevű szigetet a Bahamákon, és oda vonul vissza kis családjával, mert már franciaországi birtoka sem eléggé nyugodt hely a lesifotósok miatt. – Ez az én túlélési stratégiám, néha muszáj elbújnom a világ elől – meséli Depp a Vanity Fair magazinnak adott interjújában. – Itt minden teljesen nyugodt. Ha érzem, hogy az aksim már kezd leolvadni, összepakolunk, és odautazunk.
A kis szigetnek öt strandja van, és a sztár mindegyiknek nevet adott. Az egyiket természetesen gyermekei anyjáról Paradis-nak nevezte el, a másik kislányáról, Lily Rose-ról kapta nevét, a harmadik fiáról, Jackről, a negyedik pedig mentoráról, Brandóról. Az ötödik strandot Depp Gonzónak hívja Hunter S. Thompson tiszteletére, aki a különleges újságírói műfaj megteremtője volt.
Depp azt is elárulja, hogy egyik hobbijaként hot doggal eteti a cápákat, és olyankor a gyerekek nem úszkálhatnak a tengerben.
Johnny Deppet legközelebb egy nyugisnak kevéssé nevezhető filmben láthatjuk. A Közellenségekben Amerika egyik leghírhedtebb gengszterét, John Dillingert alakítja. (Public Enemies) 
 
Megállíthatatlan a Star Trek
 
Egy hónap alatt megközelítette a 210 millió dollárt a Star Trek amerikai bevétele, messze túlszárnyalva a gyártó Paramount stúdió reményeit. A siker okát abban látják, hogy J. J. Abrams rendezése nemcsak a sorozat rajongóit tudta meghódítani, hanem azokat is, akik egyébként nincsenek oda a tányér alakú Enterprise űrhajó legénységének kalandjaiért. Az eredmény alapján még biztosabb, hogy folytatódik a mozis Star Trek-széria.         
(Star Trek)

Folytatásokkal támad a DremWorks Animation

A következő három évben visszatérnek a mozikba a nézők animált kedvencei. A DreamWorks Animation immár hivatalosan is bejelentette, hogy jön az új Shrek (Shrek ForeverAfter), és folytatódik a Kung Fu Panda, valamint a Madagaszkár is. Utóbbi produkció hősei Amerika és Afrika után Európát látogatják meg. Igaznak bizonyult az a korábbi hír, hogy a Shrek egyik legnépszerűbb szereplője, Csizmás Kandúr önálló mozit kap, hangja” ezúttal is Antonia Banderas lesz.
A stúdió nagy reményeket fűz a Super Secret Ghost Project (kb.: szupertitkos kísértetprojekt) munkacímű filmhez is, amelyben a szellemvilág különleges lakói lepik majd el a vásznat. Szintén sokat várnak a The Guardians című projekttől, amelynek öt hőse, a Hóember, a Mikulás, a Húsvéti Nyuszi, a Fogtündér és az Álommanó kénytelen összefogni a Mumus ellen, aki örök sötétségbe akarja borítani a világot.
 
 
Brad Pitt filmszakadással lett briganty
 
Különleges módon szerződött le Brad Pitt a Becstelen brigantyk című filmre – olyannyira, hogy nem is emlékszik rá. A film rendezője, Quentin Tarantino eleve Bradet szemelte ki a főszerepre, és mindent latba vetett, hogy meg tudja győzni. – Amikor kész lett a forgatókönyvvel, Quentin eljött hozzám, és jelenetről jelenetre elmagyarázta a filmet – emlékszik vissza Brad. – Egész éjjel beszélgettünk, és a végére nem is emlékszem, csak arra, hogy amikor másnap délelőtt felébredtem, öt üres borosüveg hevert szanaszét a szobában. Azt sem tudtam, miben állapodtunk meg Quentinnel. Amikor felhívtam, nevetve mondta, hogy elvállaltam a szerepet. Így volt-e, vagy sem, az biztos, hogy egy hónappal később már egyenruhában rohangáltam egy francia erdőben.
Brad egy kommandót irányít a Becstelen brigantykban, akik német katonákat öldösnek a megszállt Franciaországban a második világháború ideje alatt.
             (Inglourious Basterds)
         
  
       

Híreinket a

szállította. 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu