Ez történt Hollywood-ban…LXIX.

499

Remélem nem fogjátok megunni, de mostanában, ha filmekről van szó, főleg előzetesek és poszterek repkednek minden irányból, plusz a blockbuster szezon miatt a bevételekről olvashatunk. Utóbbi csak később fog érkezni, most ismerkedjünk Eclipse és Inception poszterekkel. Valamint a The Killer Inside Me és a Rio előzeteseit is megnézhetitek.

Poszteren: Eclipse

Június 30 már a nyakunkon van, így nem meglepő, hogy nagyon sok helyről az Eclipse folyik. Most is nem egy posztert tudok nektek megmutatni. Több szereplővel, külön karakterekről, valamint a farkasokról, és az újoncokról is. Nézzétek csak:
 
 
 
 
 
 
 
Poszteren: Inception
 
Van élet a Lost-on túl is, csak most kicsit nehéz visszarázódni a hétköznapokba. A hétvégén lezártunk egy korszakot (a sorozatok között megtaláljátok majd az írást a fináléről), és ideje egy újat kezdeni, de erről majd máskor. Most örüljünk annak, hogy nagyon jó Inception posztereket tudok megosztani veletek. Szépen építik a film reklámozását. Egészen jó képek, poszterek, ütős előzetes, és most személyre szabott poszterek:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Előzetes: The Killer Inside Me
 
Eddig nem sokat foglalkoztunk a filmmel, de most, hogy jött egy teljes előzetes, ideje lesz kiterjeszteni egy kicsit az érdeklődési körünket, és ezt is rakjuk bele a „megnézni” kosárba. Miért? Attól függ mi érdekel. Csak az eyecandy? Akkor Jessica Alba és Kate Hudson a válasz rá. A történet érdekel? Akkor erre az a válasz, hogy Jim Thompson novellája alapján készült a film. További kérdések helyett pedig, a két perces előzetes alapján, dicsérjük kicsit Casey Affleck játékát, aki miatt egyébként is megnéznénk a filmet:
 

 

Bemutató június 18-án lesz. Többet majd utána, talán. Eljut hozzánk is vajon? Érdekel még valakit? Tudom, nyár van, nem blockbuster, de egy esélyt kaphat, nem?
 
 
Előzetes: Rio
 
Az Ice Age (Jégkorszak) alkotóitól jövőre (2011) kapunk egy új animációs mozit, természetesen 3D-ben, mi másban? A középpontban egy ritka madár, Blu lesz, aki azt hiszi, hogy ő az utolsó a fajtájából. Ám megismerkedik egy másik hasonló madárral, aki ráadásul „nőstény”, és a kényelmet feladva Rio de Janeiro-ba utazik/kerül. Lesz természetesen idegesítő/jó fej harmadik szereplő is, mint ahogy az előzetesből is kiderül:
 

 
 
A hangok sem lesznek rosszak, a madarak, legalábbis kettő Anne Hathaway és Neil Patrick Harris hangján fog majd megszólalni. A bemutató várhatóan 2011 áprilisában lesz.
 

  teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu