Ez történt Hollywodban…XVII.

379

Korábbi ígértünket betartva jöjjön még pár olyan film, amiről eddig biztos keveset hallottatok, vagy éppenséggel jött pár új bemutató/poszter/kép amit érdemes megnézni. Olvassatok tovább, nem fogtok csalódni. 

Batman 3 pletykák

Azt hinnénk, nagyon naivan, hogy előbb vagy utóbb, de megnyugszanak az emberek, és nem születnek nagy hülyeségek a Batman folytatással kapcsolatban, de úgy látszik megint tévednünk kellett. Én magam sem tudom, hogy miért írom most jelenleg ezeket a sorokat, amik már-már a bulvár szintet ütik, de mivel a Sötét Lovag nagy kedvencem volt, így érdemes a jelenlegi helyzettel is foglalkozni kicsit.
 
 
Mondanom sem kell, hogy már több mint egy éve foglalkoznak azzal, hogy vajon lesz e folytatás, illetve ha igen, akkor az mikor fog elkészülni, kik lesznek benne, és milyen technikával fog a vászonra kerülni? Nem a kisujjamból szoktam én sem a tényeket vagy a pletykákat kiszívni, egyik kedvenc filmes oldalam foglalkozott a mai nap ezzel a témával, és ők három érdekes tényt próbáltak százalékosan levezetni az olvasóknak, ezt most megmutatom én is nektek:
 
Annak a valószinűsége, hogy Megan Fox szerepelni fog a folytatásban illetve, hogy ő legyen Catwoman: 2,5%
 
A forgatást már 2010-ben elkezdjék: 58,2%
 
Az egész film IMAX kamerák segítségével kerüljön leforgatásra: 68,3%
 
 
Nemzetközi trailer: Zombieland
 
Az oldalon először beszélünk róla, és szerencsére rögtön egy nemzetközi trailert mutatunk meg, ami azért így elsőre egészen jóra sikerült. Nagy poénokat nem akarok előre lelőni, nem mintha tudnék, de a trailer mellett, ha valaki nem ismerné fel a szereplőket, akkor annyit megosztok veletek, hogy Woody Harrelson és Jesse Eisenberg rohangál majd a legtöbbet a vásznon. 
 

  
A legfontosabb információ maradt a végére, a bemutató október végére várható.
 
Érkezett új kép az Avatar-okról
 
Nagyon sok helyen olvashattok már a filmről, nem tévedek ha azt mondom, az év legnagyobb dobásának ígérkezik, de én még mindig fenntartásokkal kezelem a dolgokat. Már csak azért is, mert sokszor hallottam azt, hogy „innen szép pofára esni”. A héten már láthattátok a trailert, most nézzetek új képeket:
 
 
 
 
A lényeg a végére maradt, bemutató december 18.-án lesz, a szereplők pedig: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, CCH Pounder, Peter Mensah, Laz Alonso, Wes Studi, Stephen Lang, Matt Gerald.
 
Nemzetközi trailer: Armored
 
Jöjjön egy elég jónak tűnő bemutató, ami valójában semmit nem ér. Miről is beszélek? Majd látni fogjátok ti is, nagyon jó szereplőgárdát rittyentettek ide nekünk, de egyelőre szart se ér a dolog:
 

  
A szereplők, ha már írtam róluk: Matt Dillon, Jean Reno, Laurence Fishburne, Skeet Ulrich, Amaury Nolasco, Andre Jamal Kinney, Milo Ventimiglia, Fred Ward, Columbus Short. Ebből nektek mi jönne le? Már csak a nagy nevek miatt is arra gondoltam, hogy ez bizony zúzni fog, persze lehet, hogy csak a trailert rakták össze szarul, de nem hiszem, ez a film ennyi lesz. Viszont ami miatt lehetőséget kapott a bemutatkozásra, az Antal Nimród, aki a film rendezője. Egy esélyt adunk neki azért?
 
Nemzetközi trailer: 2012
 
Gazdagabbak leszünk egy új katasztrófafilmmel, de szerintem az élmény nem lesz annyira jó. Miért mondom ezt? Nem hiszek sajnos ebben a filmben. Képes lesz vajon újat mutatni? Reménykedni persze lehet, és örülni annak, hogy jön egy újabb világvége, amit biztos sokan túlélnek, pedig nem kellene, meg lesz sok hülyeség benne, de ezt úgy is lenyeljük. Ami most a lényeg, hogy kijött egy új trailer, amit a japánoknak toltak első sorban, de mi is megnézhetjük. Vannak benne új jelenetek, és az is kiderül (sajnos), hogy a kormány miként szeretné megmenteni az embereket:
 

 
A jövő héten találkozunk, amikor ismét új bemutatókkal és képekkel próbálunk titeket a mozik illetve a filmek világa felé csábítani. Heti kritikánk sem marad majd el, érkezik a Hajsza a föld alatt –ról a véleményünk.

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu