A hét filmje: Kettős játék

432

Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban.

                                                                 

Kettős játék
Duplicity

amerikai
thriller

Gyártás éve: 2009

Rendező: Tony Gilroy

Főszereplők:

Julia Roberts (Claire Stenwick)
Clive Owen (Ray Koval)
 

 

A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt.
Ugyanis megbízóik – Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató – semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Szereplők: Tom Wilkinson (Howard Tully), Paul Giamatti (Dick Garsik), Carrie Preston (Barbara Boffered), Thomas McCarthy (Jeff Bauer), Ulrich Thomsen (German), Wayne Duvall (Ned Guston), Cassidy Gard (Central Park girl), Tom Stratford (Barman), Rick Worthy (Dale), Denis O´Hare (Duke Monahan), További szereplők…

Munkatársak: Forgalmazó: UIP-Duna Film , Gyártó: Universal Pictures, író: Tony Gilroy, Producer: Laura Bickford, Producer: Jennifer Fox, Producer: Kerry Orent, Zene: James Newton Howard, Operatőr: Robert Elswit, Vágó: John Gilroy, Látványtervező: Kevin Thompson, További munkatársak…

Premier: 2009. április 30.  (Magyarország)
 

További filmbemutatók:

X-Men kezdetek: Farkas
amerikai – ausztrál – új-zélandi
akció – fantasy

Isten hozott az Isten háta mögött
francia
vígjáték

 

premierfilm.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu