Ez történt Hollywoodban…XIV.

455

Héten már találkoztunk egyszer, akkor a Comic Con történéseit mutattuk meg nektek, most folytatjuk ezt, illetve jön Sherlock Holmes csaja is, valamint két kép a készülő Prince of Persia-ból. A végén pedig lesz egy bemutató a Ninja Assassin-ből. Mondanom sem kell, érdemes tovább olvasni…

Folytatás a Comic Con-ról!

A héten egyszer már írtunk arról, hogy mi is ez a rendezvény, most már nem ismétlünk, keressétek vissza a 13. részt. Akkor szándékosan kimaradt pár olyan nagyobb film bemutatása, amit a hét második felére tartogattunk. Ezekről sajnos nem tudunk képeket mutatni, viszont videókat annál inkább.
 
Ezeket a videókat sem fogjuk beágyazni az oldalra, mert teljesen felesleges, helyette inkább kaptok megbízható linkeket, amik le lettek tesztelve, így nem kell aggódjatok, hogy rossz helyre irányítunk titeket. A videókról még annyit, hogy nem a legjobb minőségük, de szerintem azok, akik rajonganak a most következő filmekért értékelni fogják ezt is.
 
 
Kezdeném a sort az egyik személyes kedvencemmel, az Iron Man 2-vel. A Comic Con-on megjelentek a főbb szereplők, sőt nagyon sok kérdésre is válaszoltak, ezt nézhetitek most meg:
 
 
 
A legnagyobb várakozást, illetve a legtöbb rajongót a készülő Twilight film második része vonzotta. Már napokkal a rendezvény előtt sátrat vertek a rajongók, hogy ott lehessenek, és láthassák a kedvenceket. Mondanom sem kell, hogy teljesen érthetetlenül állok a New Moon által gerjesztett hisztéria előtt, de ez legyen az én bajom. Akinek bejött a könyv, illetve az abból készült első rész, az biztos örülni fog annak, hogy most a második résszel kapcsolatban is láthat pár érdekes jelenetet:
 
 
Az igazi film rajongó már biztosan vágja a centit, és két kezét összetenné ha december közepe lenne. Ekkor jön majd el a mozikba az AVATAR, amit szerintem nincs ember, aki megfordult már a filmek világában, hogy ne várja érdeklődéssel. James Cameron filmje minden bizonnyal nagy durranás lesz, legalábbis bízzunk ebben. Jelen bejegyzésben külön nem foglalkozunk a filmmel, jöjjenek inkább a videók:
 
 
  
Sherlock Holmes: Adler
 
A FLAG Magazin oldalán korábban már megmutattuk nektek Sherlock Holmes-t és hűséges barátját, Watson-t is. Most eljött az ideje, hogy a harmadik karakter is saját posztert kapjon. Jöjjön tehát Adler:
 
 
 
Prince of Persia képek
 
A Prince of Persia az egyik legjobban várt játékfeldolgozás, amire szerintem nagyon sokan kíváncsiak vagyunk. Én is sokat játszottam ezzel a játékkal, és mindig elámultam attól a képi világtól, amit szinte mindig elénk sikerült tárniuk. Ha a film ezt hozni tudja, és egy normális történetet is tudnak alá rakni, akkor nagy gondunk nem lehet. Jöjjenek most a képek:
 
 
 
 
Ninja Assassin Trailer
 
Amolyan bonusznak szántam a most következő trailert, szerintem ezek alapján a percek alapján nagyon jó szórakozásnak ígérkezik, főleg azoknak akik szeretik a látványos közel harcokat, a véres jeleneteket.
A történetről annyit érdemes tudni, hogy a srácot gyerekkorától kezdve gyilkosnak képezik, majd felnőttként saját iskolája ellen fordul, ami miatt üldözni kezdik. Nézzétek meg a trailert:

 
Fanboys
 
A végére még egy bonusz, jobban mondva egy ajánló. Mutatok nektek egy magyar plakátot egy olyan filmhez, amit szerintem érdemes megnézni. Star Wars rajongók vannak a középpontban, akik mindent megesznek azért, hogy a soron következő Star Wars filmet láthassák. Ebből sokatoknak kiderül, hogy a történet évekkel ezelőtt játszódik, de hatalmas poénok vannak benne, így aki teheti látogasson el az előadásokra, amik a plakáton látható mozikba lesznek:
 

 

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu