Sorozat mustra IV.

361

A sorozatok sem maradnak el a héten. Írunk egy keveset az RTL és a TV2 műsorairól, szóba kerül Dr. Csont. És a filmekhez hasonlóan több kedvenc Comic Con-os fellépése is bemutatásra kerül.

Változnak a hétköznapok

Gondolom sokatoknak feltűnt, hogy bizony alaposan megváltozott az RTL és a TV2 esti programja is. Az utóbbi esetében már korábban elment nyári szünetre a Jóban Rosszban, de most úgy látszik további változások is bekövetkeznek. A TV2 továbbra sincs megelégedve a péntek estéjével, így már rövid időn belül a második sorozatát is elpakolta onnan. A Crusoe után került adásba az Álomgyári feleségek, ami egészen eddig húzta. Lekerült a műsorról, és nagyon nem tudni, hogy mikor fog folytatódni. A Crusoe így dupla lehetőséget kap, péntek esténként két részt is láthatunk belőle. A sors fura iróniája, de már nem először, hogy egy olyan sorozat számít sikeresnek hazai vizeken, amit odakint, az amerikai nézők egyáltalán nem követtek.

Azért van egy jó hírünk is, főleg azoknak akik az első három rész alatt megszerették az átdolgozott 90210-et. Augusztus 8.-án, szombaton délután folytatódik a sorozat a negyedik résszel, és most már talán kijelenthető, hogy a végleges helyére került.

Az RTL felé evezve, itt is több változást könyvelhettünk el mostanában. A Barátok közt elment pihenni, hatalmas izgalmak közepette. Helyét teljesen más, de ismert műsor vette át. Visszakerült fél nyolcra a Fókusz, utána pedig a Vacsoracsata ismétlések lesznek. Továbbra is tart tehát a nyári pangás.

 Dr. Csont

Csak nagyon halkan jegyezzük meg, hogy Dr. Csont már hetek óta ugyan abban az időpontban jelentkezik. A közönség kedveli, elég magas nézettséggel fut, többnyire nyeri az óráját, innentől kezdve nincs is ok a változtatásra. Mi, rajongók ennek azért örülünk, mert így legalább megélhettük azt, hogy a héten a képernyőre kerüljön a második évad fináléja.

Nem nagyon reménykedtem abban, hogy az idei évad során eljutunk eddig, de úgy látszik, velem együtt nagyon sokan kíváncsiak voltak a folytatásra. A finálé izgalmasnak ígérkezik, így gondolom aki eddig követte az eseményeket, az most is ott fog ülni a tv előtt.

Ami ennél is jobb hír, hogy szünet nélkül, a következő pénteken már kezdődik is a harmadik évad. Ami, joggal mondhatom minden eddiginél izgalmasabb lesz. Egy olyan ügyön fognak majd nyomozóink dolgozni, amit nem sikerül nekik rögtön felderíteni, így a sorozat történetében először egy gyilkos többször is vissza fog térni.

 Comic Con és a sorozatok

A Comic Con a héten már többször is előkerült, ha a filmes szekcióba mentek, akkor ott bővebben is le van írva, hogy mi is ez. Röviden egy hatalmas média esemény, ahol nagyon sok új film illetve sorozat mutatkozik be. Jelennek meg a főszereplők, válaszolnak a rajongók kérdéseire, és mutatnak nagyon sok új jelenetet az érkező produkciókból.

Ezen a felületen most olyan sorozatokról beszélünk, amik a magyar csatornák valamelyikén is követvető. Először nézzetek meg egy nagyon jó Chuck plakátot. Remélem már nem kell bemutatni kiről is van szó, kedd esténként az RTL műsorán követhetjük a kalandjait:

Folytatva a kint történt eseményeket, jöjjön a Heroes, ami természetesen itt is felbukkant. Annyit érdemes tudnunk az érkező negyedik évaddal kapcsolatban, hogy a Szökés rossz fiúja, T-Bag gonoszt fog alakítani itt is, illetve mivel nagyon megtetszett karaktere az íróknak egész évados szerződést kapott.

A most következő videók sokak számára spoileres is lehet akár, jelenleg nálunk a TV2 vetíti a sorozatot, és a harmadik évadot még nem fejezték be, szóval csak azok kattintsanak, akik teljesen napra készek az információkat illetően.

Videók sorrendben:

Comic Con teaser videó,
5 perces bemutató az új évadból 
Végére még két panel videó.

A végére nem maradt más, mint egy nagyon jó kép, az érkező 24 nyolcadik évad szereplőiről. Sok ismerős arcot fedezhettek fel rajta:

 

 

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu