Minden eddiginél nagyobb csata lehet a Trónok harca 7. évadában

509

A Trónok harca eddig se spórolt a háború bemutatásával, ott volt a csata a Feketevíz-öbölben, a Mások és az Éjjeli Őrség tagjai is többször összecsaptak, illetve a Fattyak csatája is rendkívül látványos jeleneteket tartalmazott.

Az HBO notóriusan igyekszik mindenféle információt titokban tartani a folytatásról, a TIME újságírója azonban lerántotta a leplet arról, hogy a sorozat eddigi legnagyobb csatája vár ránk a július 16-án (idehaza 17-én) érkező 7. évadban.

tronok_harca_s7_csata_teaser

„A folytatásban látható lesz egy hatalmas csata, melyben az akció legalább annyira izgalmas lesz, mint a helyszín, ahol játszódik. A stábot a forgatáskor a jéghideg szél is kínozta, így időről-időre kénytelenek voltak a színészek kávészünetet tartani és melegedni egy kicsit” – írja Daniel D’Addario. Elképzelhető tehát, hogy ismét Északon, a Másokkal lesz probléma, ha pedig így lesz, az újabb csatából valószínűleg Havas Jon sem marad ki, így ismét megmérkőzhet az Éjkirállyal.

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu