Ezt nézhetjük – Heti mozibemutatók 21. hét

574

Ezen a héten viszonylag sok bemutató van a hazai mozikban, de bevallom ezen a héten minden film peches, hiszen nem hiszem, hogy komoly nézetséget tud majd produkálni, hiszen itt van újra az őrület! A Másnaposok második része e héttől lüktet a filmvásznakon! Vigyázat kötelező program!

Másnaposok 2. (The Hangover Part II)
Phil, Stu, Alan és Doug, a négy jó barát az egzotikus Thaiföldre utaznak. Az Las Vegasi felejthetetlen legénybúcsú után Stu egy visszafogottabb úgymond elő esküvői bulit szervez. Azonban a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezték. Álmodni se mertek… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Ne engedj el! (Never Let Me Go)
Ruth, Kathy és Tommy egy látszatra idillikusnak tűnő angol nevelőotthonban élnek. Miközben felnőnek, rájönnek, hogy csak az egymás iránt érzett szeretet ereje az, ami segít majd nekik szembenézni a valósággal, ami rájuk vár… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A sasvadász fia (Eagle Hunter’s Son)
A tizenkét éves Bazarbai és családja a Kazahsztán és Mongólia közötti hegyvidéken él. Apja híres sasvadász, ragadozó madarak képzésével foglalkozik. Azt szeretné, ha a fia egyszer a nyomdokába lépne, ám Bazarbai másról álmodik. Jobban érdekli az izgalmas… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Hangtükör (Sonic Mirror)
(folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

2011. május 27.-tól az alábbi filmeket mutatják be a magyar mozik:

Enter the Void (Enter the Void)
Oscar 20 éves tokiói fiatal, aki pénzét drogeladásból szerzi. Húgával, Lindával megfogadták, hogy soha nem hagyják el egymást, de egy napon Oscar egy rendőrségi rajtaütésben életét veszti. Linda ez után sem marad egyedül, bátyja minden lépését figyelemmel… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

2011. május 31.-tól az alábbi filmeket mutatják be a magyar mozik:

Attenberg (Attenberg)
A film középpontjában egy húszas évei elején járó, az élet realitásával még ismerkedő, érzékeny lány áll: Marina épp csak elkezdi bontogatni szárnyait, mikor az addig biztonságosnak hitt védőburok visszafordíthatatlanul felreped. (folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu