Ezt nézhetjük – Heti mozibemutatók 16. hét

379

Húsvét hétvégéjén, nagyon izgalmas filmeket nézhetünk a mozikban. Itt van mindjárt két nagyon izgalmas film az Élve eltemetve (Buried) és a Forráskód (Source Code). A gyerek ezen a héten sem maradnak animációs film nélkül, hiszen igazi karneváli hangulatot biztosít a Rio, a Megasztáros énekesek közreműködésével.

Élve eltemetve (Buried)
Paul Conroy az Amerikai Egyesült Államok hadseregének egyik beszállítója Irakban. Egy iraki csapat támadása után arra tér magához, hogy egy koporsóban fekszik – élve eltemették őt. Nem igazán tudja, hogyan került ebbe a szorult helyzetbe, de nincs is ideje… (folytatás és további információk a filmről…)
Forráskód (Source Code)
Colter Stevens katona, aki egy új kormányprogramban, a Source Code-ban vesz részt. A program arra az elméletre épül, ami lehetővé teszi az időbeli és térbeli utazást, sőt azt is, hogy az ember átvegye az irányítást egy másik test felett, anélkül, hogy… (folytatás és további információk a filmről…)
Eljő a napunk (Notre jour viendra)
A Franciaország északi iparvidékén élő vörös hajú Remy, egy meg nem értett kamasz fiú, aki egy szűk lakásban él anyjával és húgával. Megkeseredett, cinikus pszichológus barátjával, az ugyancsak vörös hajú Patrick- kel úgy érzik, a vörös hajú emberek… (folytatás és további információk a filmről…)
Földünk, a műanyag bolygó (Plastic Planet)
(folytatás és további információk a filmről…)
Norvég erdő (Noruwei no mori)
(folytatás és további információk a filmről…)
A HR manager (The Human Resources Manager)
(folytatás és további információk a filmről…)
Rio (Rio)
Blu egy lakásban élő, háziasított ara papagáj. Egy napon találkozik a szabadon élő Jewellel. Elszökik otthonról, hogy részt vegyen élete legnagyobb kalandjában, álmai papagájával, Rio de Janeiróban. (folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalogus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu