Ezt nézhetjük – Heti mozibemutatók 15. hét

494

Sokan nem hittünk a híradásoknak, azzal kapcsolatban, hogy a lesz folytataása a Sikoly című film-trilógiának, hát most meg is nézhetjük, hogyan sikerült a negyedik rész. Liam Neeson ismét a vásznon egy nagyszerű akciófilmben az Ismeretlen férfiben és Húsvét közeledtével nem maradhat el a szokásos családi mozi sem, így érkezik a gyerekek nagy örömére a Hopp is.

Sikoly 4. (Scream 4)
Gale Weathers, a sikeres tévériporter és Dewey Riley immár házaspárként élnek. Sidney Prescott is visszatér a városba, ugyanekkor lendül újra akcióba a gyilkos. Az események felpörögnek, és Gale újra nyomozásba kezd. (folytatás és további információk a filmről…)
Ismeretlen férfi (Unknown)
Egy orvos egy konferenciára tartva balesetet szenved, és kómába esik. Ébredése után meglepődve tapasztalja, hogy valaki ellopta a személyazonosságát. Még a saját felesége sem ismeri fel. Egy fiatal nő segítségével próbálja bebizonyítani, hogy ki ő… (folytatás és további információk a filmről…)
Hopp (Hop)
A Húsvéti Nyulat elüti egy autó, és megsebesül a lába. A baleset okozója a figyelmetlen sofőr, aki éppen hazafelé tart. Ezzel veszélybe kerül a húsvét. A vétkes sofőré a feladat, hogy megmentse az ünnepet. (folytatás és további információk a filmről…)
A gyerekek jól vannak (The Kids Are All Right)
Egy leszbikus pár, Nic és Jules két tinédzser korú gyerekükkel egy kényelmes házban élnek Los Angelesben. A két gyerek, Joni és Laser egyazon spermadonortól fogant annak idején. Joni főiskolára készül, ám öccse, Laser nem hagyja békén, mert egy óriási… (folytatás és további információk a filmről…)
Hajszál híján úriember (En ganske snill mann)
Ulrikot elítélték gyilkosságért, és 12 évet töltött börtönben. Miután letöltötte a büntetését, már nem is igazán akar szabadulni. Odakint volt bandája várja, akik onnan szeretnék vele folytatni, ahol abbahagyták 12 évvel ezelőtt: piszkos melókkal. Családja… (folytatás és további információk a filmről…)
A belgrádi fantom (The Belgrade Phantom)
(folytatás és további információk a filmről…)
Ketten a hullámban (Deux de la Vague)
(folytatás és további információk a filmről…)
Ki/Be Tawaret
(folytatás és további információk a filmről…)

 filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu