Ezt nézhetjük – Heti mozibemutatók 11. hét

287

Los Angeles utcáit megszállta egy idegen civilizáció. Az amerikai tengerészgyalogság vezetője szakaszával együtt küzd az idegenekkel. A tét nagy, az emberiség sorsa a tengerészgyalogosok kezében van. - erről szól röviden a heti filmbemutatók vezető filmje A Föld inváziója - Csata: Los Angeles.  

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles)
Los Angeles utcáit megszállta egy idegen civilizáció. Az amerikai tengerészgyalogság vezetője szakaszával együtt küzd az idegenekkel. A tét nagy, az emberiség sorsa a tengerészgyalogosok kezében van. (folytatás és további információk a filmről…)
Sanctum (Sanctum)
Egy barlangbúvár-csoport egy expedíció alatt felfedez egy gyönyörű, ismeretlen, de rendkívül veszélyes barlangot. Ekkor egy trópusi vihar miatt rákényszerülnek, hogy bemenjenek a barlangrendszerbe, és elkezdődik a küzdelem a vízzel, a tereppel. Meg kell… (folytatás és további információk a filmről…)
Fütyülök az egészre (Eu cand vreau sa fluier, fluier)
Silviu-nak már csak öt napja van hátra a fiatalkorúak börtönében. Nagyon kell uralkodnia magán, hogy ez alatt a rövid idő alatt ne veszítse el a fejét. Társai durva és provokatív kóstolgatásait még talán sikerül is eltűrnie, de a múltból felbukkanó anyja… (folytatás és további információk a filmről…)
Dobolj, ha tudsz (Zvijezda je roden)
Vanja közel 30 évesen döbben rá arra, hogy, – bár gyermekkora óta álmodozik róla – még mindig nem tanulta meg a dobolás, nem éppen egyszerű mesterségét. Mi mást is tehetne ilyenkor az ember lánya, mint, hogy meghirdet egy fellépést, a még nem létező… (folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalogus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu