Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók _ 10. hét

271

A hét mozibemutatói között az Óz, a hatalmas egy hetvenéves kultikus filmet igyekszik megugrani, Al Pacino pedig szebb napjait idézi a Született gengszter című maffiakomédiában.

Óz, a hatalmas (Oz: The Great and Powerful)
Oscar egy kisstílű, kétséges erkölccsel rendelkező cirkuszi bűvész, aki egyszer csak a poros Kansas helyett Óz birodalmában találja magát. Azt gondolja, hogy biztosan megütötte a főnyereményt. Van három boszorkány (Theodora, Evanora és Glinda), akik nem… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Felhők felett (Post Tenebras Lux)
(folytatás és további információk a filmről…)
Csapda (Snitch)
Egy fiút 30 év börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélnek egy olyan droggal kapcsolatos bűncselekmény miatt, amit nem is ő követett el. Az apa, aki amúgy DEA ügynök, beépül az alvilágba, hogy igazságot szolgáltasson, ezáltál kiszabadítva fiát a… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Született gengszterek (Stand Up Guys)
Egy idős bűnözőnek új munkája akad, ki kell nyírnia barátját. A két férfi az utolsó estét még együtt tölti, berúgnak, autót lopnak, radalíroznak, felidézik múltjukat, majd másnap meg kell történnie, aminek meg kell… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Nekem Budapest
A különböző műfajú rövid történetek Budapest életét, a budapesti embereket mutatják be egyéni nézőpontból. (folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu