Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 9. hét

349

A 9. héten, ismét eljön hozzánk Nicolas Cage a Szellemlovas folytatásában (Ghost Rider: Spirit of Vengeance), na és az Oscar egyik nagy sztárja, Scorsese Leleményes Hugoja (Hugo) is a mozikban van már és csak arra vár, hogy Magyarországot is meghódítsa.

Szellemlovas – A bosszú ereje (Ghost Rider: Spirit of Vengeance)
Johnny Blaze-t egy szekta felbéreli, hogy ölje meg a sátánt, aki Blaze gyermekének testét akarja felhasználni, hogy manifesztálódjon a Földön. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A leleményes Hugo (Hugo)
Hugo Cabret egy árva kisfiú, aki a pályaudvaron tölti napjait a ’30-as években. Egy napon megtalál egy játékbábut a szemétben. A bábu tulajdonosa George Mélies, aki az állomáson dolgozik és játékokat gyűjt. Hugo rövidesen megismerkedik George-dzsal, és… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Szex felsőfokon (Elles)
Anne jómódú párizsi feleség, két gyerek édesanyja. Az Elle Magazin szerkesztőjeként diáklányok prostitúciójáról ír egy cikket. Két heves, független fiatal lánnyal – Alicjá-val és Charlotte-tal – való találkozásai alkalmával intenzív és felkavaró… (folytatás és további információk a filmről…)
A bűn hálójában (Haywire)
Egy katonanő bosszút akar állni, amiért elárulták egy küldetés alatt. A különös kiképzésben részesült szuperkatona megtámadja haragosait, hogy megtorolja régi sérelmét. Egy egész csapat dolgozik azon, hogy megfékezze a nőt. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A végső menet (Warrior)
Paddy Conlon, az egykori ökölvívó családja akkor hullott darabokra, amikor alkoholfüggősége kerekedett felül. Az exbokszoló kisebbik fia, Tom hazatér, hogy apja felkészítse őt a vegyes harcművészetek versenyére. Ám az út, amit a leendő harcos választott… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A vér és méz földjén (In the Land of Blood and Honey)
A film egy bosnyák lány és egy szerb fiú szerelméről szól, akik még a háború kitörése előtt összeismerkednek. A háború során az ellentétes oldalon találják magukat, mégpedig egy táborban, ahol a lány fogoly, a fiú pedig őr. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Az erő krónikája (Chronicle)
Andrew, Matt és Steve átlagos középiskolások. Mindegyiküknek megvan a maga baja és öröme. Nem tökéletesek, nagy a szájuk, és kicsit esetlenek. Olyanok, mint bármelyikünk. Abban sem különböznek a világ bármely más kamaszától, hogy a legátlagosabb… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Tirannoszaurusz (Tyrannosaur)
Az erőszakos és önpusztító Joseph megállíthatatlanul sodródik végzete felé, amikor találkozik Hannával, aki keresztény, jótékonysági munkát végez. Ahogy egyre jobban megismerik egymást, kiderül, hogy Hanna olyan titkot rejteget, ami mindkettőjük sorsára… (folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu