Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 5. hét

280

Az 5. heti bemutatók közül figyelmükbe ajánlom Meryl Streep főszereplésével, a Margaret Thatcher életéről szóló A vaslédi (The Iron Lady) című filmet, illetve a Borotvaélen (Man on a Ledge) című izgalmas thrillert.

A héten kerül mozikba Steven Spielberg 12 Oscar-díjra jelölt történelmi mozija, a Lincoln. Daniel Day-Lewis űralakítása mellett Ryan Gosling és Sean Penn a Gengszterosztagban feszít, és bűnözők szállnak meg egy egész épületet a Rajtaütésben is.

Gengszterosztag (Gangster Squad)
Az 1940-es, 50-es években a maffia már megvetette a lábát a keleti parton. A los angeles-i rendőrség legnagyobb feladata, hogy a szervezett bűnözés ezen formáját távol tartsa a várostól… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
40 és annyi (This Is 40)
Pete és Debbie már a 40-hez közelednek, két gyereket nevelnek. Mindennapjaik a megszokásból állnak, illetve azzal való szembesülésből, hogy már ők sem fiatalok. Az egyetlen lehetőségük túllépni az ez által okozott apátián, ha elfogadják életkorukat és ami… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Vérturisták (Sightseers)
Tina csendes, visszahúzódó lány, akit anyja nagyon véd a világtól. Amikor összejön Chris-szel, minden megváltozik. A fiú úgy dönt, hogy magával viszi Tinát egy lakókocsis kirándulásra, hogy együtt fedezzék fel Angliát. A táj valódi változás Tina számára…. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Lincoln (Lincoln)
Az amerikai polgárháború hamarosan véget ér, ám eközben Abraham Lincoln, az Egyesült államok elnöke a saját embereivel vív harcot az elnyomó rabszolgaság ellen. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A rajtaütés (Serbuan maut)
A könyörtelen drogbáró búvóhelyét megrohamozza egy 20 tagú rendőrségi elit osztag. Erre a helyre idáig még egy rendőr sem merte betenni a lábát, hiszen a 30 emeletes épületben drogosok, könyörtelen gyilkosok és bűnözők élnek. De ennek vége. A kommandósok… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemuta

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu