Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 49. hét

273

A heti mozibemutatókat böngészve mindenképpen figyelemre méltónak számít Brad Pitt Moneyball Pénzcsináló című filmje, valamint a Diótörő 3D feldolgozása is izgalmasnak ígérkezik és akkor még nem is beszéltünk Jankovics Marcell Ember tragédia feldolgozásáról illetve a Kopasz kutya című kultfilm folytatásáról. Szóval irány a mozi!

A bűn különféle mélységeibe szippantanak az eheti mozipremierek. A héten mozikba kerülő filmek közül három is a bűnnel és annak mélységeivel foglalkozó darab. Aki pedig könnyedebb témákra vágyik, annak értelemszerűen a hét romantikus vígjátékát érdemes választania.

A végzet napja (The Day)
A háború elkezdődött. A társadalomban élők egymás ellen fordultak, városok tűntek el és nagyon sokan haltak meg. Akad azonban 5 túlélő, akiket nem a háború éltet, hanem az, hogy próbálnak emberek maradni még a nehéz helyzetekben is. Feladatuk, hogy… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Sinister (Sinister)
A bűnügyi regényíró, Ellison vesz egy új házat annak reményében, hogy ott majd ihletet kap legújabb krimi könyvének megírásához. A ház padlásán rátalál egy régi dobozra, mely régi családi videókat tartalmaz. Ellison kíváncsiságból lejátssza az első… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A hét pszichopata és a Si-cu (Seven Psychopaths)
Marty egy teljesen átlagos ember, aki próbál mindenféle baj és zűr nélkül élni és munkájával, a forgatókönyvírással foglalkozni. Az idilli élet azonban nem tart örökké, belekeveredik egy balhéba, amit a két haverjának köszönhet. A probléma nagyobb, mint… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A tündér (La fée)
Dom éjszakás egy Le Havre-i hotelben. Egy este egy fura, mezítlábas nő állít be bőrönd nélkül. Fionának hívják és tündér. Dom három kívánságából kettőt teljesít is, aztán eltűnik. Dom viszont reménytelenül beleszeret, meg akarja találi őt. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Kispályás szerelem (Playing for Keeps)
Egy volt élsportoló, George ismét sikereket szeretne elérni. Amikor lehetősége nyílik arra, hogy edzőként irányítson egy fiatal focicsapatot, amelyben a fia is játszik, kapva kap az alkalmon. Azt persze akkor még ő sem gondolta, hogy nem is lesz olyan… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Fehér éjszaka (Nuit blanche)
Két rendőr rajtaüt egy kábítószerbandán, hiába viselnek azonban álarcot, az akció során meglátják egyikük, Vincent arcát. Miután a drog a helyi maffiavezérhez tartozik, nem hagyhatja ennyiben a dolgot, elrabolja Vincent fiát, és a kábítószer… (folytatás és további információk a filmről…)
Égből pottyant Mikulás (Als der Weihnachtsmann von Himmel fiel)
Ben és családja most költözött új helyre, miután az édesapa elvesztette állását a bankhivatalban. Az anyja tervei között egy új cukrászda nyitása áll, illetve az, hogy az egész család új életet kezdhessen egy új helyen. Ben viszont nem érzi jól magát,… (folytatás és további információk a filmről…)
A keresztelő (Chrzest)
A Varsóba költöző Michalnak mindene megvan, amiről csak valaha álmodott: egy gyönyörű feleség, Magda, egy újszülött fiú, és egy saját cég. Az idillt viszont elrontja múltbéli barátjának, Janeknek érkezése, akit megkér, hogy legyen keresztapja a gyerekének…. (folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalógus – kgy – mno.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu