Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 37. hét

293

A heti filmbemutatók közül, két filmet ajánlanék kedves olvasóinknak. Az egyik a Johnny English újratöltve (Johnny English Reborn), Mr. Bean-el, azaz Rowan Atkinsonnal, a főszerepben önfeledt szórakozást ígér, a másik pedig a Gázt! (Drive) című akciófilm, Ryan Goslingal a főszerepben.

A 37. hét filmbemutatói közül számos érdekes produkció található. Így a Kaptár: Megtorlás; a Fékezhetetlen, vagy éppen az Édes négyes, de én mégis Cserhalmi Sára ügynökfilmjét ajánlanám a kedves figyelmükbe, címe: Drága besúgott barátaim.

A kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution)
Az Umbrella vállalat hibájából kiszabadult T-vírus tovább folytatja pusztítását a Földön, a lakosságot húsevő zombik légióivá alakítva. Az emberi faj utolsó és egyetlen reménye, Alice a cég egyik titkos bázisán ébred fel, és ahogy elkezdi felderíteni az… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Fékezhetetlen (Lawless)
A nagy gazdasági világválság idején járunk. A Bondurant-fivérek, Forrest, Jack és Howard igazi legendának számítanak a Virginia állambeli Franklin megyében, hiszen a szesztilalom idején jól menő csempészüzletet tudhatnak magukénak. A jólét azonban… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Édesnégyes (Your Sister’s Sister)
Jack, akinek testvére nem rég halt meg, nehéz pillanatokat él át és érzelmileg még mindig instabil. Testvére exbarátnőjének, Irisnek javaslatára elmegy egy tóparti nyaralóba, hogy kipihenhesse magát és erőt gyűjthessen. Alig, hogy megérkezik, megismerkedik… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Titokzatos társulat (Magnifica presenza)
Pietro egy huszonnyolc éves magányos lélek. Rómába költözésekor előnyösnek látszó, olcsó lakóhelyet talál. Egy valaha volt gyönyörű római lakást, ami azonban komoly felújításra szorulna. A romos lakásban hamarosan furcsa zajokra lesz figyelmes, majd úgy… (folytatás és további információk a filmről…)
Boldogulni mindenáron (8 fois debout)
Elsa élete kudarcok sorozata. Az asszony alkalmi munkákból próbál megélni, miközben szeretne biztos álláshoz jutni. Ez a feltétele ugyanis annak, hogy újra megkaphassa a fia felügyeleti jogát. Elsa közvetlen szomszédja, az egykori válogatott labdarúgó… (folytatás és további információk a filmről…)
Drága besúgott barátaim
A rendszerváltozás után, amikor a titkosszolgálati adatok nyilvánossá váltak, a középkorú Czettl Andor egy nap elmegy a levéltárba, hogy elolvassa a róla készült jelentéseket. Megdöbbenve tapasztalja, hogy nemcsak megfigyelési jegyzőkönyvek készültek róla,… (folytatás és további információk a filmről…)

filmkatalogus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu