Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 33. hét

272

Az eheti bemutatók közül a legjobban várt film, a Majmok bolygójának új feldolgozása a (Rise of the Planet of the Apes). De van egy nagyszerű nyári vígjáték Cameron Diaz és Justin Timberlake főszereplésével a Rossz tanár (Bad teacher) és nézhetünk egy horror-vígjátékot is Frászkarika (Fright Night) címmel, Colin Farrelllel a főszerepben. 

A majmok bolygója – Lázadás (Rise of the Planet of the Apes)
Will Rodman San Franciscóban dolgozik. Munkája nem mindennapi, genetikai kísérleteket végez majmokon, hogy megtalálja az Alzheimer-kór ellenszerét. Az egyik tesztalany, Caesar, egyre érdekesebb tüneteket produkál. A majom intelligenciára napról napra nő…. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Rossz tanár (Bad Teacher)
Elizabeth Halsey fiatal középiskolai tanárnő, akit nemrégiben dobott a pasija. Nem kell sok idő Elizabeth-nek, és máris képbe kerül az új jelölt, egy helyettes tanár, Scott. A dolog azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a nő elsőre gondolja, ugyanis a… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Frászkarika (Fright Night)
Charlie és a mamája nem olyan régóta élnek jelenlegi házukban. Miközben Charlie a szomszédokkal ismerkedik, különös dologra lesz figyelmes. Kis gondolkodás után rájön arra, hogy az egyik szomszédja vámpír. Ráadásul a mamája is valamiféle vámpír átok… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Blue Valentine (Blue Valentine)
Cindy és Dean évek óta házasok, és van egy lányuk. Hullámvölgyekkel teli házasságuk már a végéhez közeledik. A pár úgy dönt, eltölt egy éjszakát egy szex hotelben. Ezzel próbálják kétségbeesetten visszahozni kapcsolatukba a rég kihűlt szenvedélyt. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

filmkatalogus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu