Ez történt Hollywoodban XLI.

355

Megtudhatjátok, hogy kik nem fognak biztosan szerepelni az új Bond filmben, igen ez is egy hír. Mutatok nektek egy végleges Iron Man 2 posztert, és Black Widow is előkerül. Jön a The Last Airbender és a Scott Pilgrim előzetese. A végén pedig Shrek Forever After posztereket nézhettek.   

 Bond 23 – Olivia és Pinto nélkül

 
A napokban szinte csak arról lehetett olvasni, hogy Olivia Wilde és Freida Pinto szerepet kaptak és vállaltak is a következő Bond filmben. Tudom, ez egy tipikusan pletyka és egyben bulvár hír, amit nem szabad meglovagolni. Így arról nem is készült bejegyzés, most viszont, pár nappal a pletyka felröppenése után kijelenthetjük, hogy ez a gruppen nem fog összejönni:
 
 
Pinto egyébként a napokban jelezte, hogy ez az egész csak pletyka, míg Olivia saját twitterén írta ki ugyan ezt. Szóval a képen látható hármas nem fog egy ágyban hemperegni. És az az igazság, hogy én ennek örülök. Nem tudom mennyire vagytok még képben, de a Quantum csendje is két nagyon erős eyecandy-vel volt reklámozva.
 
Akkora Gemma Arterton volt az egyik, aki szinte alig szerepelt a filmben és csak Bond ágyasa lett, illetve Olga Kurylenko, aki érdekes módon életben maradt és a badass good girlt játszotta. Szóval hasonló szerepekre nem kellene új csajok, találjanak ki valami mást, meg tőlem nyugodtan hozzanak valami új csajt, az sem fog nagyon érdekelni.
 
Aztán ne az legyen nekem, hogy ezek a pletykák visszafelé sülnek el, vagy mondjuk Mila Kunis-t találják meg a szerepre.
 
 
Végleges Iron Man 2 + Black Widow
 
Sok mindent nem kell hozzátenni, április végén megyünk a moziba be:
 
 
 
 
 
Gondolom nem nagyon kell bemutatni, hogy a második képen Scarlett látható.
 
 
Előzetes: The Last Airbender
 
Új jelenetek, valamivel több infó a történetről. Továbbra is látványos képek, nos ez vár ránk a következő előzetesben:
 
 
 
A bemutató július 2-án várható. Az előzetesben egyébként vannak olyan hangok, amik a T2-re emlékeztetnek, rosszul hallottam?
 
 
Előzetes: Scott Pilgrim vs. The World
 
Napokkal ezelőtt mutattam nektek egy teaser posztert, illetve volt még ott több fontos információ, főleg a történetre vonatkozóan. Scott szerelmes lesz, de ahhoz, hogy elnyerje szíve választottját, meg kell küzdjön a csaj hét ex-barátjával:
 
 
Remélem van annyira jó ez a kép, hogy az ismerős arcokat kivegyétek belőle. Én csak kettőt emelnék ki, hiszen köztük van Captain America (Chris Evans) illetve Superman (Brandon Routh) is. Utóbbi mostanában a Chuck-ban borzolja a kedélyeket. És ha már sorozat, akkor a jobb szélső „hölgy” a Parenthood-ban borzolja kicsit anyukája nyugalmát (Mae Whitman). Michael Cera nagy szerelmét Mary Elizabeth Winstead játssza majd. Illetve a szereplők között van, és az előzetesben is látható Kieran Culkin és Anna Kendrick. Ezek után nézzük akkor együtt a teasert:
 
 
 
A bemutató odakint augusztus 13-án lesz, nálunk még semmi hír róla (sajnos).
 
Shrek Forever After
 
A DreamWorks nem aprózta el a dolgokat. Rögtön hat plakáttal is megdobott minket. Így az összes karakter kapott egyet, na jó, a legtöbb, meg egy okos mondatot is hozzájuk vágtak. Egyébként, és eléggé meredek álom is lehet, de akár sikeres évet is zárhat a DW. A poszterek megjelenése nem tudom mennyire hozható összefüggésbe azzal, hogy a mai napon mutatják be a How To Train Your Dragon-t, mindenesetre nem annyira rosszak ezek. És a film bemutatója sincs már olyan messze.
 
 

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 
 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu