Ez történt Hollywoodban… IV.

335

Hírcsokor a mozi szerelmeseinek. Kiderül, hogy vált excsajból jó anyává Jennifer Garner, valamint az is, hogy Denzel Washington szerencsés volt, amiért elszakadt a térdínszalagja a Hajsza a föld alatt forgatása előtt. Ez történt Hollywoodban...

Sokarcú John Connor

Nem könnyű az élet egy elszánt színész mellett. Christian Bale élete a színészet. A totális átélésre törekszik, és amikor egy szerepre készül, semmi más nem érdekli, csak a figura, amit nem egyszerűen csak eljátszik – minden porcikájával igyekszik átalakulni. Az utóbbi időben nem éppen szelíd alakokat kellett életre keltenie: a Batman után most ő a világ megmentője, John Connor a Terminátor – Megváltás-ban (Terminator Salvation, hazai bemutató: június 4.)
De aki azt hiszi, hogy ez árthat egy házasságnak, téved.
– Ilyenkor otthon is nehéz kilépnem a szerepből – ismerte el Bale –, inkább a figurám vagyok, mint önmagam: és még az is nagyon befolyásol, hogy milyen jelenetet veszünk egy adott időszakban. De a feleségem szerint ez direkt jó. Belevaló csaj, nem azt látja az egészből, hogy el kell viselnie valamit, hanem azt, hogy milyen szerencsés: végül is, ez olyan, mintha egy csomó, különböző pasival élne együtt, és mégis hűséges marad.
IC Press
 
 
Jégkorszakból Rióba
 
Jégből a napra. Az új Jégkorszak-film, a Jégkorszak 3. – A dínók hajnala (Ice Age – Dawn of the Dinosaurs, hazai bemutató: július 1.) még el sem készült, amikor a rendezője, Carlos Saldanha, akinek a nevéhez az előző két rész is fűzöődik, már a napfényről álmodozott. A brazíliai születésű rajzfilmes-humorista következő animációs vígjátékában egy papagáj egy álmos amerikai kisváros kalitkájából őshazájába, Brazíliába szökik. A rendező évek óta készül a nagy hazatérésre, de a Rio című film elkészüléséhez még így is legalább két évre van szükség. Az animátorok azért már vadul dolgoznak.
A Jégkorszak-rajongóknak mégsincs oka az aggodalomra: az sem ér véget teljesen.
– Még a Rio forgatókönyvén is változtatgatunk – nyilatkozta Saldanha. – Azt szeretném, ha ez is legalább olyan vicces lenne, mint a Jégkorszak 3 – A dínók hajnala. Hetek óta azon töröm a fejem, hogyan lehetne az új filmbe is becsempészni Motkányt, a szegény kis ősállatot, aki már megint az egész Jégkorszak alatt egy makkot fog hajkurászni. Nem lehetetlen, hogy a Rióban is partra veti majd valahogy a tenger…
IC Press
 

Excsajból jó anya

Egy filmszínész számára az az elismerés, ha az egyik forgatásról a másikra siethet, és nem kell új szerződésekre várnia. De az is kellemes, ha nem így történik. Legalább is Jennifer Garner szerint. Az Alias harcias sztárja hamarosan az Excsajok szelleme (Ghosts of Girlfriends Past, hazai bemutató: július 9.) című romantikus vígjátékban mutatja meg  könnyed oldalát.
A Matthew McConaughey-vel a forgatáson töltött hetek után mostanában kizárólag két kislányának, Violetnek és Seraphinának, és a családjának szenteli magát. A múlt hétvégén Los Angeles-i otthonukból  férje, Ben Affleck után repültek Baltimore-ba: míg az apuka a stúdióban dolgozott, ő egy Baltimore-i parkban játszott a lányokkal, majd miután Affleck csatlakozott hozzájuk, együtt ebédeltek, fagyiztak és játszottak tovább. Az újságírók azért itt is utolérték Garnert.
– Dolgozni nagyon jó, de két munka között semmit se csinálni talán még jobb – nyilatkozta az anyuka, aki az Excsajok szellemé-ben egy egyedülálló, excsajt alakít.
IC Press
 
 
Hajsza kis pocakkal
 
Jó színésznek szerencséje van. Denzel Washington nagyon jó színész, és nagyon nagy szerencséje van: mely ezúttal egy térd ínszalag szakadás képében mosolygott rá.
A színész a Hajsza a föld alatt (Taking of Pelham 123, hazai bemutató: szeptember 3.) című thriller forgatása előtt sérült meg. Tony Scott rendezésében hétköznapi fickót alakít, aki véletlenül keveredik bele egy metrórablásba, és akaratán kívül kénytelen szembenézni a mindenre elszánt bűnözővel, akit John Travolta játszik.
– Gondoltam, direkt kapóra jön a sérülés – nyilatkozta Washington. – Úgyis le kellett állnom az edzéssel, és így legalább nem aggódtam miatta: elhatároztam, hogy a Hajsza a föld alatt-ban dagi pasas leszek. Fel is szedtem több mint tíz kilót, és az üldözéses jeleneteket kivéve, nagyon élveztem, hogy mennyire más vagyok, mint szoktam.
A sérülések és a filmforgatások azonban nem tartanak örökké. Az ötvenöt éves szupersztár a Hajsza a föld alatt forgatása után gyógyultan tért vissza az edzőterembe, és új filmbe kezdett. A Hughes testvérek sci-fi/thrillerében, az Eli könyvé-ben (The Book of Eli, hazai bemutató: 2010 tavasza) a világvége után, a Földet borító sivatagban vándorló jó szándékú gyilkost alakít. A szerep kedvéért alig két hónap alatt harminc kilót adott le.
IC Press

 
Híreinket a

szállította. 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu