Ez történt Hollywoodban… III.

411

Hírcsokor a mozi szerelmeseinek. Kiderül, hogy  Johnny Depp sörhasat szeretne valamint az is, hogy Ben Affleck szívesen politikusnak állna. Ez történt Hollywoodban...

Johnny Depp sörhasat szeretne
 
Elege van abból Johnny Deppnek, hogy a forgatások miatt folyton ügyelnie kell az alakjára. – Alig várom, hogy ősz hajú öregember legyek – meséli Depp. – Akkor majd azt ehetek-ihatok, amit csak akarok, és szép, kerek sörhasat ereszthetek. Ülni fogok a tornácon sörrel a kezemben a francia birtokomon, és figyelem, ahogy a fű nő. Ez persze majd csak akkor lesz, ha befejezem a filmezést.
Johnny Deppet legközelebb a Közellenségek című filmben láthatjuk. Amerika egyik leghírhedtebb gengszterét, John Dillingert alakítja benne. A rendező Michael Mann, a thrillerek nagymestere.
(Public Enemies – hazai bemutató: 2009. július 16.)
 
 
 
Tarantino újravágja a Becstelen brigantykat
 
Akinek Cannes-ban volt szerencséje megnézni Quentin Tarantinolegújabb filmjét, a Becsetelen brigantykat, csodálkozni fog, ha netán másodszor is kedve szottyan rá. Tarantino ugyanis újravágja az egészet, mert a cannes-i fesztiválra olyan sietősen készítette el, hogy a gyártó stúdiónak, a Universal Picturesnek fenntartásai vannak. – Kétszer annyi anyagot forgattak, mint amennyi belefért a filmbe, pedig így sem rövid – magyarázza az egyik stúdiófőnök. – Szeretnénk, ha a kimaradt jelenetekből néhány bekerülne a filmbe, mert ezáltal árnyaltabbak lennének a karakterek, és érthetőbbek a motivációik. Quentin nincs elragadtatva az ötlettől, de remélem, meg tudjuk győzni.
A Brad Pitt főszereplésével készült Becstelen brigantyk története a második világháború idején játszódik. Amerikai kommandósokról szól, akik német katonákat öldösnek a megszállt Franciaországban. Korábban sokat támadták a még be sem mutatott filmet, mert a kiszivárgott információk szerint túl véresnek tűnt. A cannes-i világpremier óta azonban Tarantino legjobb alkotásaként emlegetik a brigantykat. (Inglourious Basterds – hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)
 
 


DiCaprio már a Sinatra-filmre gyúr
 
Amerika egyik zenetanárjához jár Leonardo DiCaprio, mert szeretné, ha ő kapná meg a Frank Sinatráról szóló film főszerepét. A rendezőnek, Martin Scorsesének Leo az egyik kedvenc színésze, de ragaszkodik ahhoz, hogy tátogás helyett valóban ő énekelje Sinatra dalait, különben nem neki adja a szerepet. Leo napi négy órát tölt skálázással, mert egy fél oktávval lejjebb kell vinni a hangját.
A maffiafilmjeiről is híres Scorsese természetesen Sinatra és az alvilág kapcsolatára koncentrál készülő alkotásában.
Leonardót legközelebb szintén egy Scorsese-filmben láthatjuk. A Viharszigetben rendőrbírót alakít, aki egy szökött gyilkost üldöz.
(Shutter Island – hazai bemutató: 2009. október)
 
 
 
Ben Affleck politikusnak áll?
 
Nem tartja kizártnak Ben Affleck, hogy egyszer politikusnak áll. Legutóbbi tévéinterjújában legalábbis ezt mondta. – Amióta két lányom van, úgy érzem, több felelősséggel tartozom – mondta a sztár. – Időnként elnézem a tévében a politikusokat, és némelyiket látva arra gondolok: ezekre bíztuk az országot? Lehet, hogy én jobban csinálnám! Meg aztán Ronald Reagan és Arnold Schwarzenegger is Hollywoodban kezdték, és egész sokra vitték.
Ben talán azért is kapott kedvet kedvet a politizáláshoz, mert legújabb filmjében, A dolgok állásábankongresszusi képviselőt alakít. A feltörekvő fiatalember, akiből a pártja egyszer majd elnököt akar csinálni, nehéz helyzetbe kerül: megölik a titkárnőjét, aki egyben a szeretője is volt. Legjobb barátja, az oknyomozó riporter (Russell Crowe) megpróbálja kideríteni az igazságot, és nagyszabású összeesküvésre bukkan. (State of Play – hazai bemutató: 2009.május 28.)

 

 

Híreinket a

szállította. 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu