Ez történt Hollywood-ban…XXXVIII.

378

A héten már megígértem, hogy még sok mindenről olvashattok. A terv nem is változott, jöjjön most a Twilight sorozat következő része, az Eclipse első előzetese. Láthatjuk poszteren Perzsie hercegét, valamint Robin Hood is mozgásba lendül. Valamint a végére Sly is képre kerül, Expendables poszteren. Olvassatok tovább.

Végleges Prince of Persia poszter

Végleges, nemzetközi – ezeket a jelzőket lehetne használni. A főbb szereplők felkerült, a bemutató dátuma is rajta van, sok mindent tehát nem kell hozzátenni. Na jó, annyit igen, hogy várjuk a filmet:
 
 
 
Előzetes: Robin Hood
 
Mennyire jó most popcorn mozik előzeteseit nézni? Nekem nagyon bejön a dolog, vége a drámázásnak, lehet gyűjteni a pénzt a jegyekre, április közepétől a mozi lesz az állandó lakcím. Nem komolyan venni azért minden szavamat, de tényleg jó látni, hogy idén is nagyon szép felhozatal vár ránk. Mint pl. most is a Robin Hood második előzetesét tudják megnézni:

A bemutató május 14-én lesz. A főbb szereplők Russell Crowe, Cate Blanchett, William Hurt, Matthew Macfadyen, Mark Strong, Oscar Isaac, Lea Seydoux, Scott Grimes, Kevin Durand, Alan Doyle.
 
Kicsit korai még erről beszélni egyébként, de aki követi a bemutatók dátumait, illetve érdekli a bevételi oldal is, akkor már most összerakhatta, hogy az Iron Man 2 most „csak” egy hetet kap, két éve az első rész csak a harmadik héten futott bele Indiana Jones-ba.
 
Előzetes: The Twilight Saga: Eclipse
 
Bemutató: 2010. június 30.

 
 
Poszter: The Expendables
 
Még nem eldöntött számomra, hogy mennyire hivatalos ez a poszter, de mindenképpen jól néz ki, még akkor is, ha egy már ismert képet használtak fel hozzá. A nevek rajta vannak, nagyot nem tévedhetnek. Idén érkezik egyébként a film:
 
 
 
Folytatásban: Jön a Kick-Ass, a The A-Team, mozog a Predators, gyertek vissza.
 
 teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu