Ez történt Hollywood-ban…XXX.

429

A napokban, hatalmas show keretein belül lezajlott a 2010-es Aranyglóbusz, melynek díjazottjaival ismerkedhettek meg. Jön még egy Avatar videó is, amelyben ismerkedhetünk kicsit a kamera mögötti eseményekkel. Illetve érkezik még egy Kick-Ass poszter is.

Golden Globe 2010  

Az idei évről, és a győztesekről mit is írjak? Meglepetés, vagy megdöbbenés? Egyik oldalról örülök egy – két győztesnek, másik oldalról nézve viszont sajnálom azt, ami éppen nem nyert. Mint pl. a (500) Days of Summer. De nézzük inkább „csak” a győzteseket:
 
Legjobb női mellékszereplő: Mo’Nique (Precious)
 
Legjobb animációs film: UP
 
Legjobb betétdal: “The Weary Kind” (Crazy Heart)
 
Legjobb filmzene: Michael Giacchino (Up)
 
Legjobb színésznő (Musical/Vígjáték): Meryl Streep (Julie & Julia)
 
Legjobb forgatókönyv: Up in the Air
 
Legjobb idegennyelvű film: The White Ribbon (Németország)
 
Legjobb férfi mellékszereplő: Christoph Waltz (Inglourious Basterds)
 
Cecil B Demille Életműdíj: Martin Scorsese
 
Legjobb rendező: James Cameron (Avatar)
 
Legjobb film (Musical/Vígjáték): The Hangover
 
Legjobb színésznő: Sandra Bullock (The Blind Side)
 
Legjobb színész (Musical/Vígjáték): Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes)
 
Legjobb színész: Jeff Bridges (Crazy Heart)
 
Legjobb film: Avatar
 
Avatar mint legjobb dráma? James Cameron mint legjobb rendező? Kövezik az utat az Oscar felé? Meglátjuk. Mint már a bevezetőben is írtam, az (500) Days of Summer-t sajnálom. Viszont nagyon örülök Sandra Bullock győzelmének. 2009 mindenképpen az ő éve is volt (anyagilag is).
 
Ami a műsort illeti, Robert Downey Jr. beszéde tetszett talán a legjobban. De Scorsese és az átadók is nagyot ütöttek. A műsor nézettségéről majd jön később egy bejegyzés, a teljes estéről természetesen. De a mai napon még képek fognak érkezni.
 
Így készült Pandora – Avatar
 
Még csak egy hónapja van a mozikban, de a bevételek mellett, már arról beszélünk, hogy mi lesz rajta a dvd-n. Ami szerintem kötelező darabja lesz sokunk gyűjteményének. Mielőtt még ott tartanánk a Yahoo! volt olyan rendes, hogy adott nekünk egy kis betekintőt a film készítésébe:
 
 
 
Ha van egy kevés időtök mindenképpen nézzetek bele. 22 perces, és sok mindent megtudhatunk belőle. A dátumokat/éveket érdemes figyelni. Mondják is, de ki is lesz írva, hogy mikor kezdődtek a próbák, előkészületek és így tovább.
 
Kick-Ass Poszter
 
Remélem nagyon már nem kell bemutatni a filmet. Várjuk már nagyon. Eddig volt már több előzetes, meg több poszter a karakterekről. Most kaptunk egyet, amin azért (szinte) mindenki rajta van:
 

 

 

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu