Ez történt Hollywood-ban…XXXVII.

515

Ha hiányoztak mostanában az előzetesek vagy poszterek, akkor most készüljetek fel, mert egy hatalmas adagot fogtok kapni. Elsőre még nekünk is annyira soknak tűnt, hogy rögtön szét is szedtük őket. Jön a Vasember 2, Losers, Tron és Repo Men.  

Előzetes: Iron Man 2

Április közepén a Kick Ass hangol majd minket a blockbuster időszakra, amelyik egyik első nagyágyúja az Iron Man lesz. Az előzetes egyébként jobbkor nem is jöhetett volna, hiszen az Oscar lezárt egy időszakot, és most jöhetnek a popcorn mozik. Kiindulva az első film körüli marketing kampányból, még csak most kezdődik minden:

Bemutató nálunk, egy héttel az amerikai premier előtt lesz majd, így már április végén mozikba kerül a második Iron Man.
 
Végleges poszteren a Losers
 
Az első fecskék megérkeztek. Bizony, ha már itt a tavasz, akkor itt a blockbuster időszak is, mármint a rengeteg előzetes meg poszter. Jöjjön most egy kis Losers hangulatjavítónak. Ha ismerős a kép, nem érzéki csalódás, tényleg volt ilyen, csak feltupírozták kicsit:
 
 
Kick-Ass után egy héttel ezen vezetjük le felesleges energiánkat. Lesz itt Jeffery Dean Morgen meg Zoe Saldana is. Az előzetest meg láthattuk korábban, tudjátok hol keresni.
 
 
Előzetes: Tron Legacy
 
Aki volt az Alice-on, tudja miről van szó. És akkor nem kell nagyon messzire visszamenni. A disney volt annyira rendes, hogy nem hónapokat várt, hanem csak pár napot, és ki is dobta a jó minőségű előzetest, nézzétek csak:

Igaz, a bemutató nem most lesz, csak decemberben, de ha lesz valami, ami újra bevisz az IMAX-ba, akkor az ez lesz.
  
Poszter: Iron Man 2
 
Még lehet számolni szerencsére, eddig két előzetes, relatíve kevés poszter látta meg a napvilágot. Most is jött pár, és mondanom sem kell, nagyon jók lettek. Nem csak Iron Man hanem War Machine is tiszteletét teszi ebbe a buliba:
 
 
 
 
 
Előzetes: Repo Men
 
Annyira nem menő azt írni, hogy ütni fog, de akkor mit mondjunk erre? Na jó, nem fog azért teljesen levenni a lábamról, de az előzetes alapján jó szórakozás vár ránk. Meg jó arcok is feltűnnek benne, de erről kicsit később, előbb jöjjön az előzetes:

Március 19-ln került az amerikai mozikba. A főszereplő Jude Law lesz. Mellé jön még Forest Whitaker és Liev Schreiber is. Az elején elfelejtettem mondani, hogy ez red band director’s cut trailer.
 
A folytatásban, gyertek vissza a héten mindenképpen, jönni fog az Eclipse előzetes, illetve Perzsia hercege és Robin Hood is előkerül.

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu