Ez történt Hollywood-ban….LXVIII.

314

Ismét remek filmekkel ismerkedhettek: Salt és Splice posztereket tudok nektek mutatni. Valamint Jonah Hex is tiszteletét teszi, először is nagyon sok karakteres poszteren, valamint Megan Fox-ról is lesz képünk. Itt még nem fejezzük be, hiszen a végén jön még a Charlie St. Cloud előzetes is.

Poszteren: Splice

Ez a csodálatos esős napon a Splice is megörvendeztetett minket egy újabb poszterrel. Korábban már volt egy, és előzetest is láthattunk. Nem dobbant meg az eddigieknél jobban a szívem, de továbbra is listás a film, mármint nézni kell majd. Remélhetőleg nem csalódunk benne, igaz ezt minden újdonságra elsütöm az ajánlóknál, de én továbbra is bízom abban, hogy az Adrian Brody főszereplésével készült film nagyot fog majd csapni.
 
 
 
Poszteren: Salt
 
Nem először írunk a filmről, így a címkék nagyon sokat tudnak segíteni, ha most találkoztok a filmmel. Angelina Jolie kettős ügynököt játszik benne, legalábbis ezt akarják elhitetni velünk, vagy nem? Mindenesetre az előzetesek alapján van esélyünk egy pörgős mozira.
 
 
Július 23-án kerül majd a mozikba PS-Jolie, addig azért nem kell fél lábon ugrálnunk. De egy esélyt adunk neki, nem?
 
 
Poszteren: Jonah Hex
 
Még ha csendesebben is, mint a többi filmnél, zajlik azért a Jonah Hex kampány. Jobbnál jobb előzetesek és képek után, ilyen mega-szuper poszterek is jöttek a karakterekről. Június 18-án kerül a mozikba ez a Van Helsing klón, és a következő főszereplői lesznek:
 
 
 
 
 
 
Bonusznak a végére maradt Megan Fox kisasszony, aki elég komolyan néz ki ezen a képen, ami a filmből van:
 
 
Előzetes: Charlie St. Cloud
 
Csodálatos időjárás, napok óta süt a nap, itt a nyakunkon a nyár – szóval minden rendben és élvezzük az életünket (NOT), ahogy ebben az előzetesben is teszi Zac Efron a tesójával. Legalábbis a bemutató és gondolom a film elején is, nézzétek csak:

 
 
 
Aztán egy pillanat alatt elromlik minden. Átmegyünk erős drámába, jön a megkattanás, meg a valóság ami egyenlő a nagy szerelemmel. Érthető, nem? Zac lassan minden évben jelentkezik egy új filmmel. Próbál kimászni a zsákból, amibe korábban mászott, meglátjuk milyen sikerrel. A film mellett egy jó érv van, és az Amanda Crew, akibe mindenki szerelmes lett (ugye?) a Sex Drive alatt. A „Charlie” bemutatója idén, július 30-án várható.

 

 teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu