Borbemutató 5.rész – Benedek Pince

246

A Benedek Pince egy tradícionális alapokon nyugvó családi vállalkozás. A szülők és a nagyszülők mindkét ágon foglalkoztak szőlőtermesztéssel, illetve borkészítéssel.

Sárgamuskotály 2008
Benedek Pince
Félédes minőségi fehérbor

A fajtajelleget virág és gyümölcsillatok kisérik. A muskotályos ízjegyek mellett megjelenik a gyönyörű savgerinc, amit a maradék cukor szépen harmonizál.

Alkohol: 11,5 % V/V

Chardonnay Barrique 2007
Benedek Pince
Válogatott tétel, melyben a gyümölcsillatok mellett finoman megjelenik az újhordós érlelés eredményeként a fa. Ízvilágát a fajtajelleg, valamint az enyhe vanília teszi izgalmassá.

Alkohol: 12,5% V/V

Kékfrankos Rosé 2008
Benedek Pince
A frisseség minden ereje e borban van. A gyümölcsillatok teljes pompával érvényesülnek benne. Az enyhe szénsav ropogóssá, üdévé varázsolja.

Alkohol: 12,0% V/V

Kékfrankos 2007
Benedek Pince
Rubinvörös színű, illatában meggy és a petrezselyem kombinációja van jelen. Testes, bársonyos tanninú, gazdag ízvilágú. Sültekhez, vörös húsokhoz ajánljuk.

Alkohol: 11,6% V/V

Cserszegi Fűszeres 2008
Benedek Pince
Kiváló magyar fajta. Illatában bogyós gyümölcsök, egres és ribizli van jelen, ami ízvilágát is végigkíséri. Fajtajelleges, fiatalos bor.

Alkohol: 12,5% V/V

style.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu