Sztárportré – Tóth Vera

353

Közismert emberek rádiós interjúban minden héten! www.sztarportre.hu A Sztárportréban Tóth Vera beszélt terveiről!

„Lassan 30 éves vagyok, és nemrég kezdtem 19 évesen a Megasztárban – ennyire gyorsan megy az idő. Sokszor gondolkozom azon, hogy ideje lenne most már egy igazi Tóth Verát megmutatni. Folyamatosan mennek a zenei munkáim: Nekiálltam dolgozni egy nagyon jó zeneszerzővel – még nem publikus a neve. Nagyon egymásra kattantunk emberileg is, de zeneileg leginkább, és ezeken a dalokon dolgozom majd egész nyáron, emellett pedig különböző koncertekre készülök.

Kaptam egy nagyon megtisztelő feladatot: A Budapest Sportarénában Cserháti Zsuzsa életét, életművét fogjuk színpadra vinni. A fia, Szirtes Krisztián, és a régi producere, Rózsa István felkerestek, és felkértek, hogy szeretnék ha én lennék az est háziasszonya. Ezzel fogom zárni idén az évet. Nagyon sokan hasonlítottak hozzá, és a mai napig is hasonlítanak, talán azért mert nagyon hasonló a hangszínünk Zsuzsával. Teljesen más zenei stílus vagyok, viszont Zsuzsának a dalait nagyon szeretem. Nekem az egyik nagy lecke az ő dalai, és szövegei.

Gyerekkorom óta hallgatok Cserháti Zsuzsa dalokat, de soha nem értettem meg őket, nem éreztem magamhoz közel, egyedül a Hamu és gyémántot. Aztán elkezdtem a régieket hallgatni, énekelni, és annyira csodálatos… Nehéz megdönteni azt a szintet a mai zeneszerzőknek. Azért vállaltam el, hogy eléneklem ezeket a dalokat év végén ezen a koncerten, mert azonosulni tudok a szövegeikkel, a történetekkel. Viszont Zsuzsával nem biztos, mert ő egy más személyiség volt mint én, de állítólag habitusra nagyon hasonlítunk egymásra. Nem ismertem őt személyesen, nem találkoztunk egyszer sem, pedig nagyon szerettem volna…

Távolabbi tervek:

New Yorkba nagyon szeretnék elmenni – ez az álmom. Emellett szeretnék kertes házat egyszer, ha lesz rá pénzem. Egy apró kuckó is megfelel, erdő szélén, virágokkal, gyönyörű szép kerttel – elrakok majd befőttet is… Van most 4 kutyánk, valószínűleg még megtoldom majd kettővel…”

Hallgasd itt: http://www.sztarportre.hu/index.php?halgasd=ld

mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:
minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-ansi-language:HU;mso-fareast-language:EN-US;
mso-bidi-language:AR-SA”>www.sztarportre.hu

 

 

 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu