Intim képek Jackie Kennedyről

438

Micsoda alkalom, ha egy lesifotósnak ilyen barátai vannak! Benno Graziani a Paris Match-nak fotózott hírességeket, olyanokat, mint Audrey Hepburn, Charlie Chaplin és Grace Kelly. Jackie Kennedyvel pedig kifejezetten barátok voltak, így például nyaralni is elkísérte.

ír.jpg

A nyaraláson olyan pillanatokat is el tudott kapni, amilyennek ritkán lehetett látni a First Lady-t. A képek egy Indiában tett hivatalos körúton és egy 1962-es olaszországi nyaraláson készültek. A fotós a jó képek érdekében nagy lábon élhetett, mint a sztárok.

Jackie Kennedyvel barátságuk még azokra az időkre nyúlik vissza, amikor a leendő elnökné nem a Kennedy nevet viselte, hanem riporterként dolgozott a Washington Times-Heraldnál.

a fotóssal.jpg

A ritka képek egyikén fotós és alanya: Benno Graziani és Jackie Kennedy

fürdik.jpg

fényképezőgéppel.jpg

A téma visszalő

Az elnök egyébként nem örült felhőtlenül ennek a barátságnak, mert attól tartott a feleségéről olyan képek is készülhetnek így, amik nem feltétlenül vetnek jó fényt rá.

A szeptemberben Los Angelesben kiállított képek azonban ízlésesek, nem látszik, hogy a fotós helyzetét kihasználva túllépte volna az illendőség határait. Az viszont nagyon érezhető, hogy a First Lady igen lazán érezte magát a társaságában.

napozás.jpg

szobában.jpg

tükörrel.jpg

Graziani bohóckodik.jpg

Még egy ilyen bohóckodás is belefért a fotós részéről, a háttérben John F. Kennedy mosolyog

http://kivultagasabb.blog.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu