Felfedetlen

554

Ezért volt kénytelen a Pentagon beismerni a szupertitkos aktáknak a létezését...

A világ legnagyobb titkának leleplezése – Nem vagyunk egyedül… Soha nem is voltunk…

Ennek a könyvnek köszönhetően volt kénytelen a Pentagon beismerni azoknak a szupertitkos aktáknak a létezését, amelyeknek valódiságát sokan csak sejtették, ám Greer hozzá is jutott azokhoz. A könyvben ismertetett dokumentumoknak köszönhetően több évtizedes késéssel bár, de a Pentagon beismerte ezeknek az iratoknak a meglétét, annak ellenére, hogy korábban kormányzati ciklusokon átívelve tagadták létezésüket. Csak most vallottak színt 2017 decemberében nagy nyilvánosság előtt. Greer tényfeltáró munkássága az idegenek földi tevékenységével kapcsolatban a leghitelesebb, példaértékű, ám mégis rajta kívül nagyon kevés embernek sikerült valós információkat összegyűjteni e témáról világszerte. A könyv rendkívül formabontó, valódi dokumentumgyűjtemény, és nem az eddig ismert feltételezések tárháza.

Korunk történelmének egyik legnagyobb hazugságáról rántja le a leplet Steven Greer, a nemzetközi szinten elismert, hiteles forrásokkal rendelkező UFO kutató. Hogy miért is hazudnak nekünk a kormányok a földönkívüliekről? Ebből a hihetetlen könyvből derül ki a megdöbbentő igazság! ÓRIÁSI BESTSELLER VÉGRE MAGYAR NYELVEN!
*

„Ez a könyv olyan adatokat tartalmaz, amelyeket a hivatalban levő amerikai elnökök, szenátorok, kongresszusi tagok, állami vezetők, és az egyesített vezérkar elől is eltitkoltak… hogy csak a legfontosabbakat említsük. Tudom, mivel sok esetben jómagam tartottam nekik beszámolókat.

Az elmúlt három évtized során megtudtam, hogy két amerikai kormány létezik… a „mi, a nép” kormánya, amelyet a választott tisztségviselőink képviselnek, valamint egy, a középvezetésben részt vevő funkcionáriusokból álló árnyékkormány, akik gyökerei visszakövethetők egy, az 1940-es években, Truman elnök hivatali ideje során indított titkos műveleteket (black ops) végrehajtó szervezetig…

Az akkoriban MAJESTIC-12 néven ismert csoport feladata volt az igazság elrejtése a nyilvánosság elől a világ történelmének legbámulatosabb felfedezését – az UFOkat és a földönkívüli élet létezését illetően.

De nem csak az UFOkkal és földönkívüliekkel kapcsolatos igazságot őrzi ez a titkos kormány, hanem a csillagközi technológiákat is, amelyeket a több mint húsz lezuhant FKJ-ből (földönkívüli jármű, extraterrestrial vehicle, ETV), ismertebb nevükön UFOból sikerült visszafejteni – az első kettő ezek közül 1947 júliusában hajtott végre kényszerleszállást a Légierő roswelli bázisa közelében, Új-Mexikóban. Vonzotta őket a roswelli bázis, ahogy más hasonlók is, az atomfegyverek növekvő jelenléte miatt…

Nehezen tudjuk komolyan venni a gondolatot, hogy az UFOk és a földönkívüliek valóban léteznek. A logika felől elfogadható, hogy az univerzum, amely jócskán meghaladja a felfogóképességünket, természetesen számtalan egyéb fajnak is otthont tud adni – a NASA becslése szerint csak a Tejút-galaxisban 100-400 milliárd csillagrendszer található. Érzelmileg sokkal nehezebb elfogadni. Egész életünkben arra kondicionáltak minket, hogy azt higgyük, az UFOk nem léteznek, és mindenki őrült, aki hisz a földönkívüliekben. Bizonyos értelemben az UFO saját maga legjobb álcája, mert ha valaki hisz bennük, vagy – urambocsá – lát is valamit, és ezt meg akarja tárgyalni saját köreiben, az nem számíthat másra, csak gúnyra.

És mégis, bizonyára sokan láttunk már ilyen hajókat… és szeretnénk nem magunkban tartani.

A könyvben titkos akták, dokumentumok, és eddig soha le nem közölt, köztem és UFO- és földönkívüli-élmények sokaságával rendelkező, fontos szemtanúk közt zajló interjúk leiratából készült beszélgetések vannak összegyűjtve. Ami lenyűgöző: amit ebben a könyvben olvas, az a rendelkezésünkre álló vallomások kevesebb, mint 1%-át teszi ki, amelyeket 800-nál is több kormányzati, katonai és vállalati szemtanú és szivárogtató tett az interjúim során. Ezek közül több, mint 100-ról van filmfelvétel, akiknek köszönhetően több száz órányi vallomás, és több ezer oldalnyi leirat áll rendelkezésre…

Mikor Nikola Tesla rájött, hogyan használja fel a zérópontos energiamezőt – ami olyan felfedezés volt, amely idejétmúlttá tehette volna az erőműveket – a J. P. Morgannek nem tetszett az ingyenes energia elképzelése, mivel nem sokkal ezelőtt fektettek be nagy mértékben az elektromos kábelekhez szükséges szénszálba. Az iparos tehát összehívta a cimboráit Washington D.C.-ben, hogy megállítsa Teslát, és elkoboztatta velük a kutatásait.

Azóta egyetlen szabadalmat sem adtak ki olyan találmányokra, energiarendszerekre, amelyek a status quo felrúgásával fenyegetnek (és valóban, valaki megölte az elektromos autót)…

A jövő itt van… ha elkezdjük követelni, Ahogy Ben Rich, a Lockheed Skunkworks egykori vezérigazgatója mondta: „Már képesek vagyunk hazaküldeni ET-t.”
A zérópontos energia és az anti-gravitációs meghajtórendszerek már léteznek. A könyv segít megtudni, hol vannak, és hogyan szerezhetjük meg őket.

„A földönkívüliek azt akarják, hogy sikerrel járjunk – ahogy azt a bizonyítékok is igazolják, szövetségesként, nem ellenségként vannak jelen. Határozottan egyértelművé tették azonban, hogy a belépőjegy az emberi civilizáció számára, hogy bolygóközi civilizáció legyen, mindenekelőtt az, hogy civilizáltak legyenek, éljenek együtt egymással békésen, mondjanak le a tömegpusztító fegyverekről, és a világűrbe fegyverrendszerek nélkül, az egyetemes béke tudatával lépjenek ki…”

**
„Ha egy egész falu kell egy gyerek oktatásához, akkor egy mozgalom kell a világ megváltoztatásához. Az első fontos lépés betekinteni a függöny mögé, hogy a valóságot annak láthassuk, ami valójában”.
(Steven M. Greer, M.D.)
2017. február
*
„Meggyőződésem, hogy az amerikai polgárok sokkal alaposabb magyarázatot érdemelnek annál, mint amit a Légierőtől kaptak… azt hiszem, tartozunk annyival az embereknek, hogy az UFO-kat illetően hitelessé váljunk, és a kérdésre fényt derítsünk, a lehető legnagyobb léptékben.”
– Gerald Ford elnök
*
„Az UFO-jelenség valóban létezik, és igen komolyan kell vele foglalkoznunk.”
(- Mihail Gorbacsov)
A Szovjetunió elnöke

*
„A világ nemzeteinek egyesülnie kell, mert a következő háború bolygóközi háború lesz. A Föld nemzeteinek idővel közös frontot kell képezniük a más bolygókról érkezőkkel szemben.”
– Douglas MacArthur tábornok
1955. október 8.
*
„Talán valamilyen külső, általános fenyegetésre van ahhoz szükségünk, hogy felismerjük a közös kötelékünket. Néha belegondolok, milyen gyorsan semmivé foszlanának a nézeteltéréseink világszerte, ha a világon kívülről érkező, idegen fenyegetéssel kellene szembenéznünk.”
– Ronald Reagan Elnök
Az Egyesült Nemzeteknek intézett beszéd – 1987
***

Bármely csillagközi, földönkívüli civilizáció rendelkezhet olyan technológiával, amellyel összehasonlítva a hidrogénbomba úgy fest, mint egy egyszerű íj. Ha az idegenek ellenségesek volnának, ezt mostanra már tudnánk…
**
Tartalomjegyzék:
Bevezető
1. rész: UFOk és ETk: A titkos akták
UFO-észlelések a II. világháború előtt
Foo Fighter észlelések; 1941 – 1945
Roswell (FBI dokumentum)
A Truman-időszak, 1945 – 1953
Az Eisenhower-időszak, 1953 – 1961
Majestic -12
Zérópontos energia
Illegálisan titkosított (el nem ismert) Különleges Hozzáférésű Projektek (USAP)
A titok elrejtése mindenki szeme előtt
Katonai észlelések, 1961 – 1997 (Marilyn Monroe dokumentum)
Földalatti bázisok (NRO dokumentum)
Földönkívüliek és nukleáris incidensek
Földönkívüli Holdbázisok
Exkluzív vallomás: Richard Doty, különleges ügynök, AFOSI
Remény
1. rész: Összefoglaló
2. rész: Ötödik típusú találkozások
3. rész: A Felfedéshez vezető út
4. rész: Kozmikus megtévesztés
5. rész: Egy akcióterv
Felhívás cselekvésre
Az Új Föld Inkubátor Alap
UFOk- – fényképek és rajzok
Függelék
*

Az Angyali Menedék további ajánlott könyvei:

RENDELHETŐ!

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu