UIP jelenti – Hollywoodból szeretettel 3.

304

Minden, ami mozi. Kalandozás a filmek varázslatos világába.

Bombasiker A kis kedvencek titkos élete, jön a folytatás

Túllépte a 400 millió dolláros összbevételt A kis kedvencek titkos élete című animációs film, s ennek örömére a Universal stúdió bejelentette, hogy két év múlva július közepén mutatják be a folytatást. Ez sokakat nem ért váratlanul, mert a stúdió tervei között már korábban szerepelt egy cím nélküli franchise projekt azonos dátummal, a gyártó cég, az Illumination Entertainment nevének megjelölésével.

A hollywoodi óriás nyugodtan biztosra mehetett, mert a Gru-filmekkel és a Minyonokkal az utóbbi években kasszát robbantó Illumination tökéletes receptet dolgozott ki: családi animációs filmjeiben az értelem az érzelem és a humor pont megfelelő arányban van vegyítve, miközben a látvány lenyűgöző.

A kis kedvencek titkos életét most mutatják be a hazai mozik.

(The Secret Life of Pets – hazai bemutató: augusztus 4.)

Nem tud becsajozni a Baywatch sztárja

Hiába próbálkozott a legnépszerűbb partnerkeresőn, a Tinderen Zac Efron, senki nem akadt, aki randizni akart volna vele. Az ok? Azt hitték a felhasználók, hogy kamu a profilja, és hanyagolták. A sztár nemrég szakított barátnőjével, Sami Miró modell-divattervezővel, akivel két évig járt, és most nem talál párt magának. Efron szerint ő eleve kudarcra van ítélve randizás terén, mert a partnerei előbb-utóbb rájönnek, hogy hollywoodi sztárként túlságosan nagy hatással van az életükre, és szakítanak vele.

Efront jövőre a Baywatch moziváltozatában láthatjuk Dwayne Johnson és piros fürdőruhás szépségek oldalán, sőt még a tévésorozat főszereplője, David Hasselhoff is felbukkan.

(Baywatch – hazai bemutató: 2017. május)

Leleplező könyvet írt magáról a fiatal sztár

Felkészült a legrosszabbra Anna Kendrick, mert hamarosan megjelenik a könyve, amiben kitálal magáról. A Srappy Little Nobody (kb. Vacak kis senki) című memoárban olyan alaposan beszámol a magánéletéről, hogy szerinte néhány exe biztosan meg fog sértődni. „Nem lesznek túlságosan feldobva – mondja a színésznő a brit Marie Claire-nek adott interjújában. – De mit csináljak, ha egyszer én így éltem át az eseményeket.”

A Tökéletes hang sztárja egy ideig Ben Richardson operatőrrel járt, előtte pedig Edgar Wright rendezővel, akivel a Scott Pilgrim a világ ellen forgatásán jött össze.

„Néha arra ébredek, hogy csorog rólam a víz, és azt gondolom, hogy anyám, ezt meg azt ki kell hagyni a könyvből – árulja el Anna. – Ezt mondja a bennem lakó cenzor, de aztán az jut eszembe, hogy akkor meg mi a bánatnak csinálom az egészet.”

A színésznő arra is kitért, hogy a legbiztosabb pont az életében a Tökéletes hang stábja, mivel velük tölti a legtöbb időt, hiszen már a harmadik epizód készül. „Olyanok vagyunk, mint egy család, de ezt senki ne vegye a szokásos klisének, hanem halál komolyan mondom. Teljesen véletlenül jöttünk össze, de ha valamelyikünket piszkálják, közösen lépünk fel ellene.”

A Tökéletes hang 3-at jövőre láthatjuk Anna Kenrickkel és Rebel Wilsonnal a főszerepben.

(Pitch Perfect 3 – hazai bemutató: 2017. december)

Fokozódik a helyzet Johnny Depp válási ügyében

Megfenyegette Johnny Deppet válófélben lévő felesége, Amber Heard. A színésznő, aki azt állítja, Depp rendszeresen bántalmazta őt, és ezért akar válni, szombaton tesz részletes tanúvallomást Los Angelesben. Heard Londonból készül L.A.-be, és kijelentette, úgy kipakol, hogy Johnny nagyot fog nézni. Depp egy héttel később tesz tanúvallomást.

Nehéz tisztán látni az ügyben, mert Heard képeket is közölt a sérüléseiről és szép, kerek története van megromlott kapcsolatukról, ugyanakkor Depp barátai és tisztelői azt állítják, teljes képtelenség, hogy verte volna a feleségét. Szerintük a színésznő simán elunta a kapcsolatot, és most búcsúzul szeretne egy darabot kihasítani a sztár tetemes vagyonából.

A botrány nem ártott Johnny Depp ázsiójának, továbbra is tele a naptára. Legközelebb egy animációs film, a Sherlock Gnomes egyik főszereplőjének kölcsönzi a hangját. Utána pedig a Universal stúdió feltámasztott szörnyfilm-sorozatának egyik epizódjában szerepel: ő lesz a láthatatlan ember. A franchise aktuális darabjának forgatása egyébként befejezéséhez közeledik. Ez A múmia, amelynek főszereplője Tom Cruise.

(The Mummy – hazai bemutató: 2017. március)

(Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes – hazai bemutató: 2018. január)

UIP

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu