Ezt nézhetjük – Heti mozibemutatók 24. hét

347

Ezen a héten is nagyszerű bemutatók lesznek a honi mozikban. Nézhetünk sci-fit Super 8, nézhetünk romantikus vígjátékot, Szerelem kölcsönbe, és a művészibb alkotásokért vonzódó közönség is talál magának néznivalót, hiszen a Tánc című francia dokumentumfilm bepillantást enged a balett varázslatos világába.

Super 8 (Super 8)
1979-ben a hatóságok lezárják Nevadában a rejtélyes 51-es körzetet, az ott található összes földönkívüli masinát és sumákoló alient szépen bekasznizzák az arra járó vonatba, hogy elszállítsák új helyszínre. Persze, semmi sem gömbölyű. A mozdony leáll, a… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Szerelem kölcsönbe (Something Borrowed)
Rachel és Darcy kicsi koruk óta a legjobb barátnők. Együtt ünnepelték születésnapjaikat, együtt élték túl a középiskolát, és most, évekkel később is ugyanolyan jó kapcsolatban vannak. A barátság alapja a bizalom, ezt ők is tudják. Addig a percig… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Mosás, vágás, ámítás (De vrais mensonges)
A harminc körüli Emilie egy fodrászszalont vezet, ahol vendégei és barátai számára a frizurakészítésen kívül mindig végtelen számú magánéleti jótanáccsal és ötlettel szolgál. Az egyetlen ember, akin régóta képtelen segíteni, az édesanyja, Maddy, akiben… (folytatás és további információk a filmről…)
A tánc – A Párizsi Opera Balettje (La danse – Le ballet de l’Opéra de Paris)
A dokumentumfilm a Párizsi Operaház színfalai mögé kalauzolja el a nézőt. Tanúi lehetünk annak, miként születik meg egy balettelőadás, milyen rögös az út a tervezéstől a bemutatóig. A film hét előadást mutat be. (folytatás és további információk a filmről…)
Besa – Az adott szó (Besa)
Az első világháború elején Filip, egy szerb vidéki városka elemi iskolájának igazgatója azonnali behívót kap. Belgrádba kell utaznia, hogy részt vegyen az iskolák háborús tanrendjének elkészítésében. Nincs senki, akire rábízhatná Leát, csinos fiatal… (folytatás és további információk a filmről…)

2011. június 21.-tól az alábbi filmeket mutatják be a magyar mozik:

Vagyunk, akik vagyunk (Somos lo que hay)
Miután apjuk gyomra felmondta a szolgálatot, Alfredo, Sabina és Julian magára marad Mexikóváros egyik nyomornegyedében éhesen. Anyjuk a történtek hatására idegösszeomlást kap, így nem számíthatnak többé szülői segítségre. Ha fenn akarják tartani magukat,… (folytatás és további információk a filmről…)

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu