Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 8. hét

468

A Bin Láden hajsza (Zero Dark Thirty)
A film az al-Kaida vezér, Osama Bin Laden elleni hajtóvadászat évtizedes történetét mutatja be, ami a 2001. szeptember 11-i, World Trade Center elleni támadással kezdődött, és egészen a 2011. május 6-án történt rajtacsapásig tartott, melyben a terrorista... (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)
A Pingvin Király (The Penguin King)
Rex fiatal királypingvin, aki az Antarktiszhoz közel, Dél-Georgia szigetén él. Miközben ő a felnőtté válás nehézségeivel küzd, megismerhetjük életét, barátait, unokatestvéreit, illetve a sokszor zord szülőhelyét is. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)
Személyiségtolvaj (Identity Thief)
Melissa imád vásárolni, és ezt meg is engedheti magának, igaz nem a saját pénzéből teszi. Amikor Sandy rájön, hogy valaki más használja személyazonosságát, illetve a bankban lévő pénzéhez is hozzáfér az illető, útra kel Denvertől egészen Floridáig, hogy... (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)
Gyilkos Joe (Killer Joe)
A 6000 dolláros adósság miatt életveszélyes helyzetbe került Chris egyetlen lehetősége a kiállhatatlan anyja életbiztosítása. A fiút sürgeti az idő, ezért kitalálja, hogy elteszi láb alól az anyját. Az ügy végrehajtásában Chris az apja segítségét kéri.... (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)
Vadászat (Jagten)
Egy dán kisvárosban járunk. A negyvenéves Lucas egy óvodában dolgozik, épp elvált, és próbál egyedül új életet kezdeni. Úgy tűnik, jó úton halad, tizenéves fia, Marcus is vele akar élni, a gyönyörű Nadja személyében pedig még új barátnőre is talál. Az... (folytatás és további információk a filmről...)
Tabu (Tabu)
Egy idős hölgy, Aurora és szolgálója, Pilar egy emeleten laknak egy lisszaboni házban. Amikor Aurora meghal, Pilar nyomozásba kezd egy titokzatos férfi után, akit Gian Luca Venturának hívnak. Mint kiderül, ez a férfi ötven évvel ezelőtt alaposan... (folytatás és további információk a filmről...)
Ne zavarjanak! (Do Not Disturb)
Ben az egyetem óta már lehiggadt, nyugodt életet él Annával. Amikor azonban újra betoppan életébe Jeff, a vad, csapongó barát a bulizós évekből, Ben élete fenekestül felfordul. Egy átpartizott éjszaka után úgy döntenek, hogy művészpornót fognak forgatni,... (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)
Cycle (Cycle)
Egy űrhajós különös, álomszerű világban ébred. Miközben próbál rájönni, hogy hol van és mit keres ott, egy halálos fekete köd közelít felé, ami lassan mindent beborít. Miközben űrhajósunk megpróbálja kideríteni mi áll a furcsaságok hátterében, időnként... (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)

A hét mozibemutatói között kiemelkedik Kathryn Bigelow többszörös Oscar-jelölt darabja, az Oszama bin Laden meggyilkolásáról szól Zero Dark Thirty, valamint Thomas Vinterberg cannes-i díjesőben részesülő, A vadászat című remeke.

A Bin Láden hajsza (Zero Dark Thirty)
A film az al-Kaida vezér, Osama Bin Laden elleni hajtóvadászat évtizedes történetét mutatja be, ami a 2001. szeptember 11-i, World Trade Center elleni támadással kezdődött, és egészen a 2011. május 6-án történt rajtacsapásig tartott, melyben a terrorista… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A Pingvin Király (The Penguin King)
Rex fiatal királypingvin, aki az Antarktiszhoz közel, Dél-Georgia szigetén él. Miközben ő a felnőtté válás nehézségeivel küzd, megismerhetjük életét, barátait, unokatestvéreit, illetve a sokszor zord szülőhelyét is. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Személyiségtolvaj (Identity Thief)
Melissa imád vásárolni, és ezt meg is engedheti magának, igaz nem a saját pénzéből teszi. Amikor Sandy rájön, hogy valaki más használja személyazonosságát, illetve a bankban lévő pénzéhez is hozzáfér az illető, útra kel Denvertől egészen Floridáig, hogy… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Gyilkos Joe (Killer Joe)
A 6000 dolláros adósság miatt életveszélyes helyzetbe került Chris egyetlen lehetősége a kiállhatatlan anyja életbiztosítása. A fiút sürgeti az idő, ezért kitalálja, hogy elteszi láb alól az anyját. Az ügy végrehajtásában Chris az apja segítségét kéri…. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Vadászat (Jagten)
Egy dán kisvárosban járunk. A negyvenéves Lucas egy óvodában dolgozik, épp elvált, és próbál egyedül új életet kezdeni. Úgy tűnik, jó úton halad, tizenéves fia, Marcus is vele akar élni, a gyönyörű Nadja személyében pedig még új barátnőre is talál. Az… (folytatás és további információk a filmről…)
Tabu (Tabu)
Egy idős hölgy, Aurora és szolgálója, Pilar egy emeleten laknak egy lisszaboni házban. Amikor Aurora meghal, Pilar nyomozásba kezd egy titokzatos férfi után, akit Gian Luca Venturának hívnak. Mint kiderül, ez a férfi ötven évvel ezelőtt alaposan… (folytatás és további információk a filmről…)
Ne zavarjanak! (Do Not Disturb)
Ben az egyetem óta már lehiggadt, nyugodt életet él Annával. Amikor azonban újra betoppan életébe Jeff, a vad, csapongó barát a bulizós évekből, Ben élete fenekestül felfordul. Egy átpartizott éjszaka után úgy döntenek, hogy művészpornót fognak forgatni,… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Cycle (Cycle)
Egy űrhajós különös, álomszerű világban ébred. Miközben próbál rájönni, hogy hol van és mit keres ott, egy halálos fekete köd közelít felé, ami lassan mindent beborít. Miközben űrhajósunk megpróbálja kideríteni mi áll a furcsaságok hátterében, időnként… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu